POSITIIVINEN RASKAUSTESTI

sunnuntai 28. elokuuta 2016


Aamu kun tein ensimmäisen positiivisen raskaustestin.

Minun piti sinä päivänä lähteä Tampereelle kaverini polttareihin. Oltiin mieheni kanssa sovittu, että vaikka mun menkkojen ei pitäis vielä alkaa, teen aamulla testin ja jos se näyttää positiivista en juo yhtään alkoholia.

Heräsin vähän ennen miestäni ja menin innoissani vessaan tekemään testiä. Olin kyllä ihan varma että se on negatiivinen, koska vielä ei ole edes hyvä ensimmäinen testauspäivä. Tein testin ja odotin. Katsoin kellosta aikaa. Minuutti. Kaksi minuuttia. Nyt tuloksen pitäisi näkyä. Katsoin tikkua ja olen varma että sydämeni jätti lyönnin välistä. Onko siinä toinen viiva? Todella, todella haalea, mutta onko siinä tosiaan toinen viiva? Lähdin vessasta ja jätin testitikun sinne. Kävin kurkkaamassa makkarin ovelta onko mieheni hereillä, oli hän. Menin takaisin vessaan ja nostin tikun käteeni. Katsoin sitä vielä, onko se tosiaan positiivinen? Luin testin paketin ohjeet. Laskin tikun käsistäni ja lähdin vessasta. Mietin miten kertoisin miehelleni. Kävelin melkein makkariin asti, mutta käännyin takaisin ja hain testitikun. Menin makkariin mieheni viereen, näytin testitikkua ja sanoin ”Siinä näkyy mun mielestä tosi haaleena toinen viiva, eikä siinä pitäis näkyä mitään jos se on negatiivinen. Nii onks se sit positiivinen?”. Mieheni katsoi testiä, hymyili ja sanoi ”Onhan se nyt ihan selkee.”.

Parin päivän päästä tein vielä toisen tikkutestin, joka sekin oli positiivinen mutta myös todella haalea. Halusin saada vielä yhden varmistuksen ja kävin seuraavana päivänä ostamassa Clear Bluen digitestin. Tein sen ja näyttöön ilmestyi teksti Gravid Raskaana 2-3. Ajatukset tuossa vaiheessa olivat, voi tätä onnea, olen ihan oikeasti raskaana!

Seuraa blogiani instagramissa, facebookissa ja bloglovinissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan