FRIDAY COFFEE WITH ME #10

perjantai 9. syyskuuta 2016

Huh mikä viikko! Tällä viikolla on kyllä saanut mennä niin sanotusti tukka putkella. Alkuviikosta oli Kirjuri-päivä, keskiviikkona oli Kurnajaiset ja torstaina lähdettiin tiimiytymisleirille Tammen tilalle josta kotiuduttiin tänään. Eipä ole siis ollut liikaa vapaa-aikaa.

Kurnajaiset oli kyllä huikea kokemus. Meidän luokkalaisilla oli sinä päivänä ekaa kertaa haalarit päällä ja päästiin kokemaan niin kulttuurikierros, konttausmaraton, rastikierros ja jatkot Cabaretissa. Jatkoissa ei tosin paljon kehumista ollut sen takia, koska Caba oli aivan täynnä, siellä oli huono ilma, tanssilattialla ei ollut tilaa tanssia ja juomien tilaamiseen sai varata aikaa varmaan puolisen tuntia. Meidän porukka ei siis kovin kauaa siellä viihtynyt, kun jaloissa painoi vielä aikainen aamuherätys ja koko pitkä päivä ilman lepohetkeä. Mutta oli se kyllä silti kokemisen arvoinen juttu ja eihän sitä tiedä, ehkä ensi vuonna uudestaan.

Nyt on ihanaa istua omalle kotisohvalle rentoutumaan ja kiva mennä illalla nukkumaan omaan sänkyyn mieheni viereen. Rentouttavaa viikonloppua!
 
friday-coffee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan