FRIDAY COFFEE WITH ME #9

perjantai 2. syyskuuta 2016

Heippa!

Tällä viikolla alkoi piiitkään odotettu amk. Huh miten onkaan hauskaa ja kivaa opiskella ammattikorkeakoulussa. Vaikkakin voisi myös sanoa, että heti näin ekan viikon perusteella, ei tämä kyllä helppoa tule olemaan. Heti tässä ekalla viikolla pamahti viisi eri tehtävää, joista ensimmäisen palautuspäivä on jo viikon päästä. Kalenteri täyttyy varmasti vauhdilla kun viikot tästä etenee.
Mitä opiskelun hauskaan puoleen tulee, niin päästiin jo tällä viikolla kiertämään ihan ensimmäinen rastikierroksemme. Ja ensi viikolla on kuuluisat Kurnajaiset ja konttausmaraton! Tuntuu että tämä opiskelija elämä on kyllä bileitä bileiden perään, mutta onneksi ne ei minuun vaikuta ihan samalla tavalla kuin moneen muuhun luokkatoveriini jotka ilmaantuvat aamulla krapuloissaan kouluun. Hehe..

Viikonloppuna on luvassa pientä shoppailua tulevaa kirjuripäivää ja konttausmaratonia varten, sekä on tarkoitus mennä elokuviin. Vielä ei ole aivan varmaa kenet saan kanssani elokuviin raahattua, mutta liput katsomaan Bodomia on jo ostettu!

Pitäkäähän kiva viikonloppu!

Fridayteawithme
Kuva lainattu pinterestistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan