LUKULASIT

keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Mulla on ollut lasit viimeksi joskus ala-astella, varmaan nelos luokalla. Kävin näöntarkastuksessa pariviikkoa sitten Sokoksen Synsamilla, missä ystävällinen henkilökunta palveli minua. Tarkastuksen jälkeen optikko totesi, että kyllä lukulasit olisivat ihan paikallaan, jonka jälkeen silmälasimyyjä alkoi katsella kanssani kehysvaihtoehtoja. Sopivat kehykset olikin yllättävän vaikeaa löytää, tuntui ettei oikein mitkään istuneet hyvin tähän päähän, kunnes ne sitten löytyi. Ihastuin Furlan kehyksiin. Ne istuivat täydellisesti, mutta hinta oli tietty jotain aivan muuta kuin mitä olin ajatellut. Siinä myyjän kanssa sitten keskustelin tästä hinta-asiasta, johon myyjä sitten kertoi, että heiltä saa kyllä ostettua lasit osamaksullakin. Se voisi ehkä olla sopiva ratkaisu opiskelijabudjetilleni, mutta en uskaltanut vielä tehdä päätöstä lasien ostosta. Myyjä tarjoutui laittamaan kehykset minulle varaukseen vielä loppuviikon ajaksi, jos päädyn kuitenkin ottamaan lasit heiltä. Ja niin tehtiin.

Kiersin parit silmälasiliikkeet lähistöltä joissa kaikissa oli aika kovat hinnat ja täytyy kyllä sanoa, ettei palvelu ollut yhtään niin hyvää ja ystävällistä kuin Synsamilla. Tutkin eri nettisivustojakin, jos saisin lasit edullisemmin netistä, mutta ei. Päätin lähteä kotiin ja kotona keskustelin mieheni kanssa asiasta ja mietimme yhdessä mitä kannattaisi tehdä.

Parin päivän päästä palasin Synsamille ja tilasin lasit. Minulle sanottiin, että menee noin viikko, että lasit ovat valmiina noudettavissa heiltä. Alle viikon päästä puhelimeeni tuli tekstiviesti jossa luki, että lasini ovat noudettavissa. Samana päivänä kävin hakemassa ne ja ystävällinen myyjä teki laseihini sopivat taivutukset, jonka jälkeen ne olivat valmiit.

Nyt lähes viikon käyttökokemuksen jälkeen voin sanoa, että olen erittäin tyytyväinen laseihini. Valitsin juuri sopivan mallin ja eipä se hintakaan ole ainakaan vielä kaduttanut, katsotaan sitten kun tulee ensimmäinen lasku postissa!

lukulasit-2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan