RV 14

maanantai 5. syyskuuta 2016


1.8.

Ensimmäinen ultra on nyt käytynä ja vihdoin voin olla levollisin mielin. Kaikki näytti hyvältä ja meille sanottiin, ettei voi kyllä sanoa mitään moitittavaa. Se oli todella helpotus. Olin pitkään jännittänyt vauvan niskaturvotusta ja kauhulla odottanut mitä meille sanotaan, mutta ilokseni se oli todella pieni.

Tulevalla viikolla ajateltiin julkistaa raskaus facebookissa. Ollaan mietitty yhdessä mieheni kanssa miten haluamme asian julkistaa ja päätetty, ettei ainakaan haluta mitään ihan perus ultakuvaa vain laittaa. Katsoo nyt mitä keksitään. Tämäkin on kyllä niin jännittävää, hauska kuulla mitä kaikki ystävät ja tutut sanovat, tai kyllähän sen tietää, kaikki onnittelee totta kai.

Mun olon olis kai pitänyt parantua nyt, mutta en ole kyllä huomannut mitään muutosta. Edelleen väsyttää paljon ja on vähän semmoinen heikko vetämätön olo. Eikä ruokakaan kyllä maistu ihan normaalisti.. On ollut myös hauska huomata pieniä mielialan muutoksia, huvittaa itseäkin ainakin näin jälkeen päin se miten hermostuu niin pienistä jutuista.

Seuraa blogiani instagramissa, facebookissa ja bloglovinissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan