RV 19

tiistai 20. syyskuuta 2016


5.9.

Potkut! Voi vitsit miten jännää olikaan huomata yhtenä iltana et hei, nyt tuntuu mahassa jotakin, onkohan ne potkuja. Tuntui vähän siltä niin kuin olisi joku elohiiri mahassa, tai niin kuin siellä olisi kala jonka pyrstö hipaisee aina kun se polskuttelee tuolla. Niin ihanaa tuntea oma pieni tuolla mahassa.

Meillä oli juuri opiskeluun liittyvä Kirjuri-päivä, missä leikittiin kaiken näköistä ja unohdin välillä koko raskaus asian, ja että kun nyt olen raskaana niin ei välttämättä kannata ihan kaikkeen osallistua. Osallistuin esimerkiksi tukkimiehen humalaan ja kuinka ollakaan, vaikken ole koskaan ennen sitä pelatessani kaatunut, niin juuri tällä kerralla kaaduin. Mietin heti oman suoritukseni jälkeen, että toivottavasti nyt ei käynyt mitään. Kaaduin kylläkin kyljelleni peppu edellä, joten suoraa iskua ei masuun tullut. Myöhemmin helpotukseni olikin suuri kun tunsin taas pienet kalan liikkeet sisälläni.
Ensi viikolla on rakenneultra jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Ihanaa nähdä taas pieni siellä masussa ja ihanaa saada lisää tietoa siitä, että miten hän siellä voi. Hauska nähdä myös se, että oliko nyt tuleva äiti vai isä oikeassa, että kumpi siellä sitten on. Nyt vaan sitten peukut pystyyn että kaikki olisi hyvin!

ultrakuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan