RV 25

tiistai 18. lokakuuta 2016


Koko ajan pissattaa. Jos ei juo, pissattaa. Jos juo, pissattaa. Kun on juuri käynyt pissalla, pissattaa. Tätä tää nyt on sitten varmaan ihan loppuun asti, haha. Toinen ehkä vähän negatiivinen juttu tällä hetkellä raskaudessa on se, että kun öisin alkaa kääntää kylkeä sattuu mahaan aika paljonkin. Sitten täytyy vaan hitaasti mutta varmasti ja varovasti kääntyä. Ai niin! Ja pyöräily on semmonen juttu, että jos pyöräilee liian kovaa ja liian isolla vaihtella, alkaa mahaa repiä.


Mutta jos ei noita kolmea juttua lasketa, niin raskaana oleminen on tässä lähiviikkoina ollut ihan kivaa. Vauvan potkut tuntee nykyään päivittäin ja alan heti ihmetellä jos on pidempää taukoa etten tunne vauvan liikkuvan. Hikkaa en ole kyllä vielä huomannut, vaikka moni samoilla viikoilla oleva sanoo tuntevansa vauvan hikan. Nykyään mieheni kuulee vauvan sydänäänet mahan läpi tyhjän vessapaperirullan avulla, tai niin hän ainakin väittää, itse epäilen vahvasti onko se mahdollista…

Vauvalle on alkanut kertyä aika kivasti jo tavaraakin, esimerkiksi hoitoalusta ja jonkin verran vaatteita. Pitäisi varmaankin tehdä Ikea reissu niin, että saataisiin vauvan tavaroille lipasto, ettei ne kaikki lojuisi kokoajan lattialla. Meillä kun on niin vähän kaappitilaa ettei niitä oikein saa mihinkään kaappiinkaan. On muutenkin kyllä niin hauska nähdä, miten saadaan mahdutettua yksi vauva ja kaikki hänen tavaransa tähän meidän pieneen kaksioon. Moni kyllä sanoo ettei vauva paljoa tilaa vie, no, se jää nähtäväksi.Seuraa blogiani instagramissa, facebookissa ja bloglovinissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan