TALLINNA

torstai 20. lokakuuta 2016

Lähdimme viime viikon lauantaina mieheni, isäni, hänen vaimonsa ja pikkuveljieni kanssa risteilylle Tallinnaan. Matkustimme Baltic Queenilla, jolla sattui esiintymään JVG. Samasta syystä minä ja mieheni saimme hytin 9 kannelta ja hytissä oli oikein parisänkykin! Laiva lähti Helsingistä lauantai iltana ja samana iltana se oli jo Tallinnassa. Yövyimme laivassa ja seuraavana aamuna heräsimme aikaisin laivan buffetaamiaiselle ja siirryimme laivasta maankamaralle kiertelemään Tallinnaa.

tallinna-aukea


tallinna-katu


Kiertelyyn ei kuitenkaan ollut kovin paljoa aikaa, kun laiva lähti takaisin Helsinkiin jo joskus puoli kahden aikaan. Ehdimme kuitenkin kierrellä vähän ja nähdä näitä kauniita rakennuksia ja katuja. Isäni ja hänen vaimonsa selittivät kyllä koko ajan missä nyt ollaan ja mitä nyt nähdään, he kun ovat jo moneen kertaan käyneet Tallinnassa. Minä keskityin likinnä kuvaamiseen ja näin paikkojen nimet eivät tosiaan jääneet mieleen. Matkamuistoksi ostimme vauvalle supersöpöt lampaannahkatossut ja -lapaset.

Tallinna näytti kyllä ihan kauniilta kaupungilta ja luulen, että seuraavan kerran kun lähdemme käymään siellä, on kesä ja menemme vain nopeilla laivoilla yli, yövymme hotellissa ja jäämme muutamaksi päiväksi.

tallinna-kuja


tallinna-kukkakuja


tallinna-suihkulahde


tallinnaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan