UUSI SOHVAPÖYTÄ

maanantai 10. lokakuuta 2016


Jos minun täytyisi joillakin sanoilla luonnehtia omaa sisustustyylinäni, sanoisin sen varmaankin olevan aika skandinaavinen. Tykkään suorista selkeistä linjoista ja sellaisesta minimalistisuudesta.
Me oltiin pitkään etsitty meille sopivaa sohvapöytää, itseasiassa jos tarkkoja ollaan niin siitä päivästä asti kun muutettiin tähän (eli noin vuoden päivät). Jotenkin sopivaa yksilöä ei vaan ollut osunut kohdalle, tai sitten jos löytyi joku joka miellytti silmää, se ei oikein miellyttänyt rahapussia. Niinpä hihkuin siis onnesta kun bongasin tämän sohvapöydän Jyskistä. Meillä kävi vieläpä tuuri, koska se sattui juuri olemaan alennuksessa ja sain netin kautta varattua Porin myymälän viimeisen kappaleen!
Meidän kotona on aika mustavalkoista ja haluaisin pikkuhiljaa hivuttaa sekaan vähän tämmöistä lämpimämpää puunsävyä. Miehelläni kesti hetki lämmetä tälle idealle, mutta Jyskissä käydessämme kun ehdotin uusia ruokapöydän tuoleja joissa oli puunväriset jalat, olisi nekin kelvanneet. Tällä opiskelijapudjetilla ei tosin kerralla tähän asuntoon mitään suuria muutoksia tehdä, etenkään nyt kun on vauvakin tulossa (ja siihen vasta rahaa uppoaakin!). Mutta hiljaa hyvä tulee, eikö niin.
Mitäs tykkäätte meidän uudesta sohvapöydästä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan