FRIDAY COFFEE WITH ME #16

perjantai 25. marraskuuta 2016

Tällä viikolla on tullut palautettua muutamat koulutehtävät, ostettua joulukuusi, juhlittua kavereitten kanssa ihan omia pikkujouluja ja soiteltua oikein paljon Kelaan. Olisi ihanaa ajatella, että nyt kun viikonloppu alkaa saisi rentoutua, mutta se tuskin onnistuu. Meillä alkaa ensiviikolla koulusta ensimmäinen harjoittelu ja ennen sitä pitää tehdä pari tehtävää, mitä en ole vielä ehtinyt edes katsoa. Elikä ne siis täytyy ainakin hoitaa viikonlopun aikana, mutta onneksi ei taida olla muita suunnitelmia.

Kelan kanssa on tosiaan ollut sekaannuksia mun opintotuen ja äitiyspäivärahan kanssa, kun ensin Kela luuli, että opiskelen koko äitiysloman ajan. Tästä syystä mulle tuli päätös, että saan vähimmäismääräisenä sen äitiyspäivärahan. No minä sitten soitin Kelaan ja sanoin, että minä kylläkin jään äitiyslomalle 16. päivä, enkä koko keväänä suorita mitään opintoja. Sitten tuli Kelalta uusi päätös, missä luki, että saan normi äitiyspäivärahaa, mutta en saa lainkaan joulukuulta opintotukea. Jouduin sitten taas soittamaan Kelaan, että eihän tämä nyt voi näin mennä, että eläisin koko joulukuun ihan vaan pyhällähengellä kun en saa mistään mitään rahaa (äitiyspäiväraha maksetaan vasta tammikuussa). No sitten siellä katsottiin asiaa uudestaan ja todettiin edelleen, ettei täyty se 18 päivää opiskeluja joulukuussa mikä pitäisi täyttyä, että saisi opintotuen. Tässä vaiheessa olin jo ihan hiilenä ja kirjoitin Kelalle, että olen koko syyslukukauden läsnäoleva opiskelija, eli 31.12. asti ja suoritan opintojani tuohon päivämäärään saakka. Virheellisesti ilmoitin jääväni äitiyslomalle jo 16.12. koska silloin on viimeinen tunti opetusta, mutta olen silti vuoden vaihteeseen asti opiskelija. 1.1.2017 on ensimmäinen päiväni, kun en ole läsnäoleva opiskelija tai suorita mitään opintoja vaan olen pelkästään äitiyslomalla. Katsotaan nyt saisiko ne vihdoin ja viimein asiat oikein siellä konttorillaan, toivottavasti!

Pieni stressi purkaus siihen, anteeksi siitä. Yritän ainakin nyt edes vähän rentoutua viikonloppuna ja viimeistään kolmen viikon päästä kun harjoittelu loppuu tulee varmasti rentouduttua kunnolla! Kivaa viikonloppua (:

img_7569

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan