RASKAUS TAG

tiistai 8. marraskuuta 2016

Yritin etsiä onko kukaan tehnyt tällaista raskaus tagia, mutta en löytänyt yhtään suomalaista! Kopioin ja käänsin sitten enkun kielisen tagin ja tässä tämä nyt olisi.

1.Miten ja milloin sait tietää olevasi raskaana?
Sain tietää raskaudestani toukokuussa kun tein testin kotona. Siitä kokonainen postaus täällä!

2. Miltä sinusta tuntui?
Olin todella onnellinen, vähän ehkä yllättynyt, mutta onnellinen. Meille lapsi ei ollut yllätys vaan yritimme raskautta ja heti ensimmäiseen kiertoon napsahti.

3. Kuika vanha olit?
23- vuotta.

img_0361

4. Miten kerroit miehellesi?
Tästäkin taitaa lukea tuolla 1. kysymyksen postauksessa, mutta menin siis sen tikun kanssa makkariin ja näytin sitä miehelleni. Taisin sanoa jotain että, tää on tosi himmee mut jos tähän ilmestyy toinen viiva niin eiks se sit tarkota sitä et on?

5. Odotitko viikolle 12 ennen kuin kerroit muille?
Kerrottiin meidän perheille jo joskus aikaisemmin, olisko ollut viikolla 8? Olin niin huonovointinen että näimme parhaaksi kertoa niille ihmisille kenen kanssa ollaan päivittäin tekemisissä. Muille kerrottiin muistaakseni joskus viikolla 15.

6. Onko tämä ensimmäinen lapsesi?
On.

7. Haluatko lisää lapsia?
Ajattelin pitkään että haluaisin vain yhden lapsen, mutta tässä raskausaikana olen tullut toisiin ajatuksiin. Haluaisin ehdottomasti meidän pienelle sisaruksen sitten joku päivä, mutta kaksi lasta riittää kyllä.

img_0414

8. Mikä oli suurin raskausajan himo?
Mitään ihan selkeitä tai hulluja himoja mulla ei ole ollutkaan, mutta ehkä voisin tähän sanoa mandariinit ja appelsiinit. Niitä voisin oikeasti syödä koko ajan!

9. Mikä on pahinta raskaana olemisessa?
Pahinta oli varmasti se alkuraskaus, se pahoinvointi oli ihan jäätävää ja lisäksi väsytti ihan hullusti ja koko ajan. Sitä ei kyllä tule taatusti ikävä!

10. Mikä on parasta raskaana olemisessa?
Parasta on ehdottomasti se läheisyys vauvan kanssa. On huikeeta että mun sisällä turvassa kasvaa pieni elämä

P.s. Jos olet raskaana, niin tee tämä ja linkitä se minulle kommenttiboksiin, olisi kiva lukea sun raskausajasta! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan