MEIDÄN VAUNUT

maanantai 2. tammikuuta 2017

Olenkin aikaisemmin jo kertonut mitkä vaunut meille tulee ja luvannut tehdä pienen esittelyn sitten, kun vaunut ovat saapuneet. Siitä on nyt jo aika pitkä aika kun vaunut tuli, mutta tässä kun on ollut joulua ynnä muuta, on vaunupostaus jäänyt tekemättä.

Tilattiin siis meidän vaunut netistä Vauvatalo Johannasta ja nyt täytyy kyllä kehua palvelun nopeutta. Vaunut saapuivat meille tilauksesta parissa hassussa päivässä, vaikka välissä oli itsenäisyyspäiväkin! Peukut siis tälle firmalle.

img_7828


Vaunumme ovat Britax Smile 2, värinä cosmos black. Syitä miksi päädyimme juuri näihin vaunuihin listasin jo edelliseen vaunupostaukseen, mutta kerron nyt asiat uudelleen. Minähän tämän vaunujen valinnan tein ja sitten vain hyväksytin vaunut miehellä. Hän ei innostunut mustasta väristä, mutta muuten vaunut olivat hänenkin mielestään juuri meille sopivat. Halusimme nämä vaunut siis koska, ne ovat yhdistelmät, niistä saa siis niin vaunut kuin rattaat. Niissä on helppo rungossa valmiina oleva adapterisysteemi, mikä siis tarkoittaa sitä, että vaunukopan ja ratasosan saa helposti irrotettua ja laitettua takaisin paikoilleen. Ratasosan saa käännettyä kumminpäin vain, tätä en olisi varmaan huomanut edes ajatella ellei eräs ystäväni olisi omien rattaidensa kohdalla harmitellut sitä, miten ei nää lapsen kasvoja. Runkoon saa liitettyä autokaukalon ilman mitään ylimääräisiä adaptereja. Tämä on varmasti superhyödyllinen ominaisuus ainakin silloin kun vauva on vielä ihan pieni. Rungossa on käänytyvät etupyörät. Toiset manaa näitä ja toiset rakastaa, se ei varmasti selviä kuin kokeilemalla, että sopiiko ne omaan käyttöön vai ei. Etupyörät saa kuitenkin lukittua jos ei halua, että ne pyörii. Vaunut ovat kevyet ja pienet. Tällä oli suuri merkitys myös, koska asuntomme on pieni ja meidän talossa ei ole hissiä, joten joudun kantamaan vaunuja portaissa.

Jos teille tulee mieleen jotain kysyttävää vaunuista niin kysykää ihmeessä! Kirjoittelen varmasti vauvan syntymän jälkeen käyttökokemuksista taas uuden postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan