LUMI 3KK

torstai 13. huhtikuuta 2017IMG_3340

Meidän pieni rakas täytti eilen jo kolme kuukautta! Miten tämä aika voi mennä näin nopeasti, juurihan me oltiin sairaalassa vastasyntyneen kanssa. Toisaalta on niin haikeaa kun toinen kasvaa, mutta toisaalta taas niin hienoa kun hänestä tulee koko ajan vain enemmän omanlainen persoona ja hän oppii kaikkea uutta. Millainen on Lumi 3kk?

Lumi on todella nauravainen ja hymyilevä tyttö. Jos ei ole päällä jotai kiukkukehitysvaihetta, niin Lumi on yhtä hymyä koko ajan. Hän ilahtuu aina kovasti kun näkee äitin tai isin.

Lumi juttelee paljon. Nykyään ehkä vähän yksitoikkoisemmin kuin aikaisemmin, mutta juttelee vieläkin paljon. Hän tykkää jutella äitille ja isille ja kaikille leluille, etenkin kirjavalle lehmälle.

Lumi pitelee jo tosi hienosti päätä. Päin makuulla Lumi jaksaa kannatella jo pitkiä aikoja päätään ja nykyään hän jopa suostuu olemaan jonkun aikaa mahallaan. Pystyssä ollessa ei Lumin päätä tarvitsisi oikeestaan tukea lainkaan, täytyy kuitenkin  vielä varautua siihen, että hän saattaa yhtäkkiä heittää päätään taaksepäin.

IMG_3341

Lumi tykkää omista nyrkeistään. Hän katselee käsiään jonkin verran ja järsii ja imeskelee nyrkkejään melkein koko ajan. Ja voi sitä kuolan määrää! Mahtaakohan olla jo hampaita tulossa..

Välillä Lumi yrittää tavoitella lelujaan, mutta vielä pysyy käsi nyrkissä. Hän on niin söpö kun hän tuijottaa sairaalasta saatua mustekalaa ja onnistuu huitaisemaan sitä nyrkillään!

Lumi nukkuu yönsä hienosti. Meillä ei olla missään vaiheessa herätty kolmea kertaa enempää yössä, mutta nyt ollaan jo pitkään menty kahdella heräämisellä ja välillä jopa vain yhdellä.

Sellainen on Lumi 3kk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan