FRIDAY COFFEE WITH ME #31

perjantai 16. kesäkuuta 2017


Sateista perjantaita täältä Porista! Tämä viikko on ollut kyllä tosi kiva, Lumin flunssa on alkanut viimein helpottaa ja aurinkoa ja lämpöä on päivissä riittänyt.
Käytiin tosiaan alkuviikosta neuvolassa ja jos ei rokotteita lasketa, niin neuvolassa on aina mukava käydä. On kiva saada tietoa, että miten lapsi on kasvanut ja onko "kehitys kohdallaan".
Mun luokkakaveritkin kävi meitä moikkaamassa ja mä leivoin heille tosi hyvää ja super helppoa suklaakakkua, siitä ohjetta myöhemmin tänne blogiin!
Eilen minä ja Lumi käytiin ihan kahdestaan shoppailemassa meille vähän kesävaatteita, kyselin kyllä kamuja mukaan kun oltiin kävelemässä keskustaan, mutta kaikilla oli jotain muuta joten oltiin sitten tosiaan ihan vain kaksin.

Viikonloppuna on luvassa, tänään tosiaan Lumin serkkupojan synttärit (hän täyttää kolme vuotta) ja huomenna juhlitaan mieheni sukulaisen timanttihääpäivää. Pidetään peukkuja, että aurinkoa ja lämpöä riittäisi myös viikonlopuksi ja etenkin ensiviikolle! Me nimittäin lähdetään mökille, tai oikeastaan se on kyllä huvila eikä mökki. Mutta ollaan siis koko viikko mökillä ja ajattelin jättää koneen kotiin ja pitää vähän blogilomaa. Olen kuitenkin naputellut pari postausta valmiiksi ja ajastanut ne ensiviikolle, joten ihan hiljaista täällä ei kuitenkaan ole. Ja voi olla, että viikonpäästä tulen kirjoittelemaan perjantain kahvit, vaikka tullaankin kotiin vasta sunnuntaina.

Ihanaa viikonloppua ja ensiviikkoa, sehän on jo sitten juhannus!


Seuraa blogiani instagramissa, facebookissa ja bloglovinissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan