FRIDAY COFFEE WITH ME #43

lauantai 14. lokakuuta 2017


Moi! Ja sateista lauantaita, ainakin täältä päin Suomea.

Joku on varmaan jo tarkkana kaverina huomannut, että olen tehnyt pienen muutoksen tähän postaustahtiin. Nyt tosiaan kun mulla on alkanut koulu ja niitä koulujuttujakin täytyisi varmaan joskus tehdä, olen päätynyt siihen tulokseen, että julkaisen postauksen ma, ti, to ja pe (perjantain tosin heittää näköjään aika usein tänne lauantain tai sunnuntain puolelle...). Toivottavasti se ei kuitenkaan ketään haittaa, että postaustahti on nyt ihan hitusen hitaampi.

Sitten tähän viikkoon. Kokonainen viikko meni taas ihan hujauksessa ohi, en käsitä miten aika voi kulua näin nopeasti! Tällä viikolla oltiin Lumin kanssa yksi päivä+ yö ihan kaksin, kun mieheni oli työmatkoilla. Onneksi me tullaan ton tytön kanssa sen verran hyvin juttuun, ettei se haittaa mitään, vaikka isi joutuukin välillä olemaan pois. Tasapainon vuoksi minä lähdin sitten sinä iltana kavereitten kanssa tuulettumaan, kun isi tuli takaisin kotiin. Isi ja tytär sai viettää yhteistä aikaa ja kaikki oli kuulemma mennyt vallan hienosti.

Lumi on muuten ollut tällä viikolla vähän hankala. Hän on itkeskellyt ja kiukutellut aika paljon ja alkuviikosta hän nukkuikin aika huonosti, mutta paransi kyllä loppuviikkoon. Lumi on hoksannut tekoitkun hienouden ja itkeekin sitä paljon. Syy siihen oikeaan itkuun ja kiukkuisuuteen selvisi eilen, kun sattumalta huomasin, että Lumillehan on tullut 5. hammas!

Huomenna sunnuntaina olisikin sitten tarkoitus mennä mamikamujen kanssa Tampereelle lastenvaatekarnevaaleille. Saas nähdä mitä sieltä tarttuu mukaan! Onko kukaan teistä tulossa sinne?

P.S. Kai kävit jo osallistumassa edellisen postauksen arvontaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan