FRIDAY COFFEE WITH ME #15

perjantai 11. marraskuuta 2016

friday-coffee

Huh mikä hulina päivä! Vasta nyt ehdin istahtaa sohvalle rentoutumaan ja nauttimaan alkavasta viikonlopusta. Aamulla heräsin aikaisin kouluun tekemään ryhmätyötä ja jatkoin iltapäivään oppitunneille. Kun pääsin kotiin ehdin vaihtaa vaatteet ja sain lähteä ohjaamaan cheerleadingia jonka jälkeen poikkesimme mieheni kanssa hänen äitiään moikkaamaan. Ja nyt olemme tosiaan vihdoin kotona.

Vähän jännittää miten kaikki asiat loksahtaa kohdilleen ennen kuin joulu- ja äitiysloma alkaa. Tässä on aika paljon nyt kaikkia erilaisia koulujuttuja joita täytyisi hoitaa ja sen lisäksi juuri ennen joululoman alkua, meillä on kolmen viikon harjoittelu. Jännitän likinnä siis sitä, että miten jaksan kulkea töissä kun tuntuu, että tuo koulussa istuminenkin alkaa jo olla vähän rankkaa. No mutta toivottavasti työssäkin ymmärretään se, että olen raskaana ja aina ei vain jaksa tai pysty vaikka jaksaisikin.

Lauantaina suunnataan mieheni porukoille viettämään aikaa hänen perheensä kanssa ja sunnuntaina tulemme takaisin kotiin. Siinä se viikonloppu sitten jo menikin. Toivottavasti se tuntuu pidemmältä miltä kuulostaa!

Ihanaa viikonloppua ja isänpäivää! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan