FINLAYSON ELEFANTTI

torstai 22. joulukuuta 2016

Eilinen päivä meni vauvan lakanoitten ja pyyhkeitten pesussa ja silityksessä, sekä kodin siistimisessä. Ai niin ja kävin mä siellä neuvolassakin! Siellä kaikki näyttää vaan hyvältä. Vauvan syke oli 140 ja mun sf-mitta 30, vielä mennään lähempänä alakäyrää, mutta mun oma terkka sanoi, että jos vauva liikkuu ihan normaalisti niin syytä huoleen ei ole. Mun oma painokaan ei ollut noussut yhtään viime neuvolasta ja siihen olin itse todella tyytyväinen, eli edelleen mennään niin, että on tullut n. 8kg painoa lisää.

Eilen piti saada vauvan sänky valmiiksi uutta tulokasta varten, mutta mulla menikin niin myöhään edellisen työpaikkani joulujuhlassa, että olin niin myöhään kotona, ettei alettu sitten enää paukuttaa. Paukutuksella tarkoitan siis, että pinnasänkyyn pitäisi lyödä vasaralla sellaiset puutapit paikoilleen niin, että pinnasängyn pohjan saa nostettua ylemmäs. Taidan tehdä tuon homman tänään, vielä ennen kuin menen ripsihuoltoon. Toivottavasti mun lyömät tapit kelpaa miehelle..

finlayson-elefantti

Olen muuten ihan hulluna kaikkiin näihin Finlaysonin elefantti juttuihin, ne on ihania! Onko joku muu höpsähtänyt niihin ihan täysin? Mun oli pakko saada vauvalle noi lakanat ja toi tyyny, tahtoisin vielä omaankin sänkyyn elefanttilakanat..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan