RASKAUSKUVAUS

sunnuntai 11. joulukuuta 2016


Kävimme mieheni kanssa viikko sitten siskoni luona kuvattavana. Halusin ehdottomasti ikuistaa ensimmäisen raskauteni kuviin ja niistä tulikin upeita, siitä huolimatta vaikka minulla onkin niin pieni maha. Hah.Viikko enää töitä ja koulua jäljellä ja sitten alkaa ansaittu äitiysloma!
Kävin tällä viikolla neuvolassa, paino ei ollut noussut paljoa yhtään, nyt mennään lähellä 70kg. Verenpaineet ok, vauvan sykkeet ja liikkeet ok ja oikeastaan kaikki ok. Paitsi, tällä kertaa oltiin sitten vähän huolestuneita siitä, että onko vauva kasvanut liian vähän. Mun sf-mitta ei ollut kasvanut lähes lainkaan viime käynnistä ja nyt mennään entistä lähempänä alakäyrää. Terkka tosin sanoi, että nyt on ollut montaa eri mittaajaa, että pitää katsoa minkälaisen mitan se mun oma terkka saa sitten seuraavalla kerralla. Seuraava kerta onkin sitten jouluviikolla, vähän jännittää, että kuinka käy.
Meillä alkaa olla kaikki valmiina vauvalle. Ensiviikolla käydään vielä hakemassa pinnasänky ja sitten ei oikeastaan puutu enää paljoa mitään, jotain pikkujuttuja vain. Vaunut tilattiin tällä viikolla ja jo parin päivän päästä tilauksesta ne olikin jo postissa. Olen kyllä niin tyytyväinen meidän vaunu valintaan! Taidan tehdä oikein vaunujen esittely postauksen sitten kunhan jään lomalle.

Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan