VUOSI 2016

lauantai 31. joulukuuta 2016

Kai minäkin sitten kun kaikki muutkin. Mulle 2016 ei ollut niin huono vuosi, mitä ilmeisesti monelle muulle. Somessa kaikki kuuluttaa sitä, miten vuosi 2016 oli suoraan sanottuna ihan syvältä. Mulle tämä vuosi on ollut parempi kuin hyvä ja täynnä muutoksia. Tässä mun tämän vuoden kohokohdat.

Crossfit

treenaus


Ilmoittauduin crossfitin alkeiskurssille joka oli hurjan hieno kokemus! Oli ihanaa päästä treenaamaan täysiä ja verenmaku suussa. Sieltä tunneilta kun pääsi, oli aina kaikkensa antanut olo! Treenaaminen oli muutenkin suuressa osassa kesään asti, kävin neljä kertaa viikossa salilla tekemässä voimaharjoituksia ja lisäksi tein satunnaisia juoksulenkkejä. En ole varmaan koskaan ollut niin terve ja niin henkisesti kuin fyysisestikin hyvässä kunnossa.

Ruka

ruka1


ruka2


Alkuvuodesta käytiin Rukalla, mikä oli meidän pienen perheen ensimmäinen yhteinen lasketteluloma. Vuokrattiin ihana mökki läheltä rinteitä ja vietettiin viikko kaksin ihanissa talvimaisemissa. Kävimme ahkerasti hiihtämässä ja laskettelemassa. Yhtenä päivänä vuokrasimme moottorikelkan ja käytiin ajelemassa huikeissa maisemissa ja näimme Venäjälle asti.

Kesä

kesa


haat


Kesä toi tullessaan paljon. Lopetin työt siinä paikassa, missä olin ollut viimeiset viisi vuotta töissä. Se tuntui yhtäaikaa todella pelottavalta, jännittävältä ja vapauttavalta. Odotin innolla tulevaa ja tietysti pitkää lämmintä kesää ja lomaa.
Kesällä pääsimme myös vieraiksi polttareihin sekä kaksiin häihin kun ensin avioituivat meidän hyvä ystäväpariskunta ja sitten mieheni pikkusisko. Häät on niin ihania!

Syksy & AMK

amk


blindburger


Syksy saapui ja oli aika palata pitkästä aikaa moneen vuoteen koulunpenkille. Minua jännitti ammattikorkeakoulu kamalasti ja minä en edes ole normaalisti mikään jännittäjä! Koulu osoittautui ihan huikeaksi jutuksi minulle tässä vaiheessa ja sain sieltä pian todella hyviä ystäviä, joiden kanssa koko syyslukukausi meni aivan liian nopeasti. Kävimme monta kertaa yhdessä syömässä tai sitten teimme ruokaa jonkun luona ja istuimme iltaa.

Tallinna

tallinna-kukkakuja


Lokakuussa teimme reissun Tallinnaan minun isäni, hänen vaimonsa ja pikkuveljieni kanssa. Oli hauska tehdä ensimmäistä kertaa ikinä tällainen yhteinen reissu, vaikkei sitten sen pidemmälle mentykään.

Raskaus

raskauskuvaus


Ja tietysti koko vuoden huikein juttu, raskaus<3

Tämä vuosi ei todellakaan ollut huono, tämä oli hyvä vuosi josta jää monta ihanaa muistoa. Viime vuonna epäilin, voisiko tämä vuosi päihittää edeltäjäänsä millään (menimme mm. naimisiin viime vuonna!). Nyt voin todeta, että ei tämä vielä välttämättä parempi vuosi ollut kuin edellinen, mutta vähintään yhtä hyvä. Innolla odotan vuotta 2017, siitä tulee varmasti tähänastisen elämäni hienoin vuosi!

Vielä loppuun iso kiitos teille tämän vuoden mukana eläjille!<3 On ihanaa huomata, että siellä ruudun toisella puolella on porukkaa jotka pystyvät samaistumaan tai saavat muuten jotain tästä minun kirjoittelustani. On myös ihanaa kun muutama on rohkaistunut jakamaan omia ajatuksiaan postausten kommenttikenttiin, kiitos! Toivottavasti pysytte mukana ensivuoden ja joukkoonne liittyy myös uusia tuttavuuksia. Tämä vuosi on hyvä lopettaa todella kliseisiin Cheekin sanoihin, koska ne todella kuvastavat mun tämän hetken fiiliksiä. Kiitollinen, siunattu, onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan