FRIDAY COFFEE WITH ME #18

perjantai 17. helmikuuta 2017

kahvi

Uskomatonta että meidän tyttö on jo viisi viikkoa vanha. Onko synnytyksestä jo oikeasti niin pitkä aika? Toisaalta tuntuu kyllä siltä, niin kuin vauva olisi ollut osa meidän perhettä aina. Paitsi muistelen kyllä lämmöllä niitä aikoja kun sain vielä nukkua yöni keskeytymättömillä unilla.

Tällä viikolla tytön nukkuminen onkin ollut ehkä vähän huonompaa kuin aikaisempina viikkoina. Ei siis missään nimessä huonoa, mutta hän on herännyt joka yö toisella syötöllä niin, että on sitten vähintään tunnin hereillä. Mahaa on myös kipristellyt vähän enemmän öisin tällä viikolla. Päivällä nukkumiseen ei ole oikein tullut muutosta. Hän nukkuu yleensä päivällä vain 10-15 minuutin torkkuja ja nukkuu ensimmäiset pidemmät unet yöunien jälkeen joskus neljän aikaan. Poikkeuksia on toki, esimerkiksi vaunulenkeillä hän nukkuu aina.

Tällä viikolla minulla oli yksi koulupäivä ja kun mies on töissä, ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ottaa likka mukaan kouluun. Menimme kävellen, joten hän nukahti vaunuun. Koulupäiväni kesti n. yhdestä neljään ja hän nukkui koko sen ajan! Olin kyllä niin tyytyväinen, miten hienosti meillä menikään. Toivottavasti seuraavat koulupäivät menee yhtä hienosti. Ja saas nähdä mitä siitä syksystä sitten tulee, jos mun täytyy sitten käydä koulussa useammin kuin kerran kuussa..

Meidän perhe suuntaa taas viikonlopuksi mieheni porukoitten luo. Nyt on vähän pakko mennä, että mieheni, hänen siskonsa ja siskon mies pääsee harjoittelemaan ensimmäistä kertaa yhdessä laulua minkä he esittävät meidän tytön nimiäisissä. Se tulee varmasti olemaan niin kaunis ja herkkä, että tämä äiti ei voi olla itkemättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan