PALAUTUMINEN RASKAUDESTA

torstai 9. helmikuuta 2017

Mun palautuminen raskaudesta on ollut ihan liian helppo. Toki siihen on varmasti vaikuttanut paljon se, että koko raskauden aikana en kerännyt kiloja kuin 10kg. Tai itseasiassa en ole ihan varma mikä tarkka lukema oli, koska en käynyt vaa’alla viimeisimpien päivien aikana ennen synnytystä. Ja tietysti myös sillä oli osansa asiaan, että olin aika hyvässä kunnossa fyysisesti ennen raskautta. Mulla myös oli tosi pieni maha ja sinä päivänä kun meidän tyttäremme syntyi, olisi mulla ollut äippäpolille aika juurikin tuon mahan koon takia.

Painoni ennen raskautta oli 62kg ja lihastakin löytyi jonkin verran. Kävin vaa’alla heti sinä päivänä kun pääsimme sairaalasta kotiin, eli kolme päivää synnytyksen jälkeen ja tuolloin vaa’an lukema oli 67kg. Sairaalaan jäi siis noin 5kg ja saman verran oli vielä jäljellä. Kävin uudestaan vaa’alla viikko synnytyksen jälkeen ja tuolloin vaaka näytti lukemaa 64,5kg. Enää raskauskiloja oli siis 2,5kg ja tuossa ollaan pysytty. Tänään synnytyksestä on tasan neljä viikkoa ja vaikka en todellakaan näytä samalta kuin ennen synnytystä väittäisin, että olen palautunut todella hyvin.
raskaudesta-palautuminen
Itselleni armottomana tuntuu kuitenkin raskaalle se, ettei maha näytä samalta kuin ennen raskautta ja kyljistä löytyy melkoiset jenkkakahvat. Vaikka eihän se kroppa tietenkään voi samalta näyttää, ainakaan vielä. Vielä en ole siis muuta urheillut kuin pari hassua kertaa tehnyt jotakin kotijumppaa ja käynyt lähes päivittäin vaunulenkeillä. Odotan kovasti jälkitarkastusta, että pääsisin taas liikkumaan normaalisti. Tällaisena urheilevana ihmisenä tuntuu todella turhauttavalta, ettei saa juosta ja että monet lihaskuntoliikkeet ovat vielä kieltolistalla. Intoa urheiluun ja kovan kunnon löytymiseen riittäisi kyllä. Niin hauska nähdä miten ne kaikki lihakset alkaa tuolta taas löytymään kunhan pääsee irrottelemaan taas kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan