SISUSTUSHAAVEITA

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Mulla on ihan järjetön sisustuskuume! Itseasiassa jopa muuttokuume. Ollaan asuttu tässä meidän asunnossa pian 1,5 vuotta ja olisin niin valmis uuteen asuntoon. Tiedän ettei se ole vielä ajankohtaista, syksyllä sitten, mutta onhan se nyt kivaa haaveilla.

Seuraavaan asuntoon haluaisin vieläkin vaaleamman ulkoasun kuin mitä tänne sain. Mies vaan on tietysti erimieltä, hän ei tykkää että kaikki on valkoista. Monesti vaan tuntuu, että tuon miehen kohdalla kyse on siitä, ettei hän ehkäpä kykene näkemään sitä miten hyvältä joku mun ajatus oikeasti näyttäisi käytännössä. Haluaisin seuraavaan asuntoon ehdottomasti valkoisen keittiön. Valkoiset kaapit ja välitilan ja todella vaaleanharmaan tai ehkäpä jonkun todella vaalean puunsävyn työtasoon. Haluaisin tietysti myös valkoiset seinät koko asuntoon, toisin kuin tänne sain.. Ja jonkun vaaleamman lattian mitä meillä täällä on ja ehkäpä jonkun lämpimämmän sävyisen.

Jos nyt kuitenkin keskitytään vielä tähän asuntoon ja tämän hetkisiin realistisiin haaveisiin. Tänne tahtoisin uusia tauluja, olen jotenkin jo niin kyllästynyt näihin meidän tauluihin. Lisäksi haluaisin lisätä jotain keväistä raikasta väriä sisustukseen, niin kuin vaikkapa jotakin pastellinsävyistä vaaleanpunaista! Ja tämän hetkisellä hankintalistalla on ykkösenä Aarikan prinsessa tuikkukipot!

img_1906
Kuva; Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan