FRIDAY COFFEE WITH ME #24

perjantai 7. huhtikuuta 2017

IMG_3137

Äh! Luvassa on pienimuotoinen valitusvirsi. Yleensä yritän keskittyä positiivisiin juttuihin ja löytää hyvää kaikesta, mutta juuri tällä viikolla se on tuntunut erittäin haastavalta.

Meidän Lumilla on jokin uusi kehitysvaihe menossa, semmonen vaihe mikä on vähän vähemmän mukava. Asia on nimittäin niin, että hän itkee paljon. Tosi paljon. Ja nyt kaikki koliikkivauvojen äidit, pyydän anteeksi, meidän vauva tuskin itkee läheskään yhtä paljon kuin teidän ja nostan hattua kaikille koliikkivauvojen äideille. Lumilla menee nyrkit paljon suuhun ja hän on karkeasti sanottuna tyytyväinen vain silloin kun järsii nyrkkiään tai silloin kun hänellä on tissi suussa. Muuten oleminen on ihan yhtä kitinää. En oikein tiedä johtuuko se ehkä tulevista hampaista? Tylsistymisestä? Läheisyyden (eli tissin) tarpeesta? Ken tietää.. Täytyy vain lohduttautua sillä, että tämä on varmasti ohimenevää.

Jotta koko perjantain kahvit ei olisi ihan yhtä valitusta niin sanotaan tähän loppuun vielä kolme kivaa juttua tältä viikolta. 1. Ripsihuolto 2. Kampaaja 3. Tänä aamuna kahvin ja aamupalan nauttiminen kaikessa rauhassa ilman että samaan aikaan joku roikkuu tississä. Lumi nimittäin kerrankin nukkui aamulla pitkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan