MITÄ TAPAHTUI KUTREILLE?

keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Varoitus! Postaus sisältää juonipaljastuksia raskauden jälkeisestä elämästä.Minulle sanottiin, että raskauden jälkeen alkaa kaljuuntumaan.  Kun raskauteni ja synnytys olivat ohi aloin odottamaan hiusten lähtöä. Odotin ja odotin mutta minulta ei tuntunut hiuksia lähtevän sen enempää kuin ennenkään. Ajattelin jo mielessäni, että hah minultapa ei hiuksia lähdekään, minäpä en kaljuunnu niinkuin kaikki muut.

Synnytyksestä oli mennyt jo pari kuukautta, eikä vieläkään mitään eroa, jes! Kunnes sitten yhtäkkiä hiuksia alkoikin lähtemään kauheita tuppoja. Kun harjasin hiukset harja oli aina aivan täynnä hiuksiani, tai kun kävin suihkussa lattiakaivo peittyi hiuksistani. Hyi olkoon. Ajattelin silti, että eipä tuo hiusten lähtö oikeastaan kamalasti haittaa, mulla kun on mistä lähteä, on vaan hiukan ällöttävää kun hiuksia on joka paikassa. Joudun nykyään pitämään hiuksia aina kiinni tai niitä löytyy sohvalta, sängystä, ruuasta, hammasharjasta, vaipasta, tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Eilen illalla suihkun jälkeen kun harjasin hiukseni ja esittelin taas miehelleni sitä, miten paljon niitä lähtee, sanoikin mieheni, että sulla alkaa paistaa päänahka tuolta hiusten seasta. Eikä ala! Menin peilin eteen ja totta tosiaan ohimoitten kohdalla näytti ihan sille niin kuin päänahka näkyisi. Nyt saisi siis jo hiusten lähtö riittää, en halua oikeasti kaljuuntua, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan