PARHAAT VAUVANVAATTEET

tiistai 30. toukokuuta 2017


Mulle vauvanvaatteissa (sisäkäytössä) merkitsee seuraavat asiat.

1. Tahdon, että vaatteet tuntuu lapsesta mukavalle päällä, valitsen usein pehmoisen tuntuisia vaatteita. Tarkistan aina myös vaatteen lapuista, että vaate on lähes 100% puuvillaa tai esimerkiksi pellavaa.

2. Minulle kestävyys on myös tärkeä asia. Haluan, että vaate kestää paljon pesua ja ei vaikkapa reikiinny heti käytössä.

3. Kukapa äiti ei kiinnittäisi huomiota hintaan? Toki toisilla on varaa ostaa ihan minkä vaan hintaisia vaatteita, mutta me perusmutsit halutaan varmasti, ettei vaatteet maksa ihan älyttömiä. Niinpä siis vaatteen lyhyen käyttöajan takia hinta näyttelee myös isoa roolia kun valitsen lapselleni vaatteita.


No mistä sitten ne parhaat vauvanvaatteet löytyy? Mulle ihan ykkönen on Zara, sieltä teen aina hyviä löytöjä. Zaran vaatteet on paitsi laadukkaita ja mukavia myös kauniita ja sopivan hintaisia. Ne sopii malliltaan hyvin meidän tytölle. Ostan vaatteita toki myös H&M:ltä, mutta mun mielestä siellä saataisiin panostaa enemmän vaatteiden materiaaleihin. Lindexiltä olen kanssa ostanut parit bodyt ja housut, ja sieltäkin voi tosiaan tehdä ihan kivoja löytöjä. Kappahlin newbie tekee myös niin söpöjä vaateita, mutta meille ne on ehkä vähän liiankin kapeita ja mielestäni ne on monesti aika kovia. Muumilta olen ostanut yhden bodyn ja se oli kyllä ihan huippu! Meillä käytettiin sitä tosi paljon sen pehmeyden takia ja se pestiin varmaan 50 kertaa, eikä materiaali silti kärsinyt, toki vähän haalistui. Isoimmat peukut menee siis meidän taloudessa Zaralle ja Muumille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan