RAKKAUDELLA, ÄITI

sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Rakas Lumi.

Tänään on ensimmäinen äitienpäivä minulle äitinä ja sen kunniaksi päätin kirjoittaa sinulle kirjeen. Tiesin pitkään jo ennen kuin sinut sain, että tahdon olla äiti. En olisi ikinä osannut arvatakaan sitä, että se on parasta mitä tulen koskaan saamaan. Tunnen olevani etuoikeutettu, kun saan olla äitisi. Olet parasta mitä Luoja on minulle antanut. Sinä olet niin kaunis, ihana pieni hymyileväinen tyttäreni.

Monet illat ja yöt olen katsellut sinun untasi, katsellut sinua ja tuntenut kuinka rintaani puristaa. Hymyillyt sinulle samalla kun kyynel vierähtää poskelleni. Niin paljon minä sinua rakastan, minun rakkauteni sinua kohtaan on ääretön.

Minun sydämeni pakahtuu onnesta joka ikinen kerta kun nään sinun hymyilevän tai kuulen sinun nauravan. Ja niin myös minun sydämeni särkyy tuhansiksi pieniksi palasiksi joka ikinen kerta kun kuulen sinun itkevän tai nään kyyneleen silmäkulmassasi.
 
Tiedän, että tulee se päivä, kun sinä olet kasvanut niin isoksi, ettet enää tarvitse minua joka päivä. Nyt tuo ajatus tuntuu mahdottomalta, mutta vuosien päästä olemme molemmat siihen kasvaneet. Sanon sinulle nyt saman mitä minun äitini sanoi minulle kerran ja tulen varmasti sanomaan sinulle tämän tuona päivänä uudelleen. Muista, että kotiin saa aina tulla. Sinä et voi ikinä tehdä mitään sellaista, mikä saisi minut rakastamaan sinua vähemmän. Minun rakkauteni sinua kohtaan on loputon.

Jonakin päivänä olet kasvanut aikuiseksi, mutta minä tulen sinussa aina näkemään nuo nauravaiset silmät ja tuon pienen pörröisen pään minkä nään tänään. Minulle sinä tulet aina olemaan se pieni nyytti joka nostettiin minun rinnalleni sinä päivänä kun synnyit. Kiitos Lumi, sillä sinä teit minusta äidin ja niin annoit minulle lahjoista parhaan.

Rakkaudella, äiti.

CA9D2737-0B22-4AA3-9A3F-23DBB4BF1B93

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan