FRIDAY COFFEE WITH ME #32

perjantai 30. kesäkuuta 2017


Kesäkuun viimeinen päivä, nyt on sitten kesäkin jo puolivälissä. Ne jotka sanovat, että kun saa lapsen alkaa aika kulua tuplaten nopeammin, eivät valehtele. En voi uskoa, että vajaan parin viikon päästä, meidän pieni vauva se mini nyytti täyttää jo puolivuotta! Sitten onkin jo silmänräpäyksessä joulu ja seuraavaksi Lumin 1v synttärit. Voisiko ajan vain pysäyttää? Edes hetkellisesti?

Tämä viikko on ollut jostakin syystä tosi kiireinen, vaikka oikeastaan ei ole tapahtunut paljoa mitään. Ehkäpä se vain tuntuu kiireiseltä sen niin kiireettömän mökkiviikon jälkeen. Koko meidän mökkireissun ajan Lumi oli tosi helppo, aurinkoinen ja nauravainen. No, ei ole enää. Tervetuloa seuraava kehitysvaihe. Nyt meillä kiukutellaan ja ollaan koko ajan tissillä ja sylikissaillaan. Onneksi tämäkin on kuitenkin vain VAIHE. Keskiviikkona treffattiin tammimamien kanssa ja sieltä sitä vertaistukea kyllä tulee. On niin huippua kun  kaikki käy läpi sitä ihan samaa juttua. Niistä treffeistä kuitenkin lisää ensiviikolla.

Tänään meillä on edessä makkarin pieni pintaremontti. Vaihdettiin nimittäin vähän järjestystä kun vihdoin ja viimein nukumme kaikki siellä makkarissa. Ja voi mikä kaunis jälki sieltä sängyn päädystä tapetista paljastuikaan! Tiedätte varmaan mitä tarkoitan. Meille ei enää koskaan ikinä milloinkaan tule sängyn viereen tapettia, aina maali. Mutta jos mietitään tätä asiaa toiselta kantilta, niin on ihana päästä tekemään vähän uutta ja nythän on oiva tilaisuus samalla uusia vähän muutenkin tuota makkarin sisustusta..

Seuraavaksi maalikauppaan, ihanaa viikonloppua palaillaan maanantaina!

Seuraa blogiani instagramissa, facebookissa ja bloglovinissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan