LUMI 5KK

maanantai 26. kesäkuuta 2017


Meidän Lumi, jo viisi kuukautta! Hänestä on kyllä kuoriutunut niin ihana tyttö, aivan mahtava persoona ja oikea sydänten sulattaja. Niin moni sanoo, että onpa hän söpö ja voi miten suloinen. Tietysti äitin ja isin silmään täydellinen pieni tyttö.

Hän on oppinut kääntymään vatsalta selälle ja tekee sitä ihan kokoajan. Kun lasken Lumin lattialle ja käännän selkäni, on hän siinä ajassa jo kääntynyt ympäri. Hän ei vielä osaa kääntyä takaisin selälleen ja sekös harmittaa (ja työllistää äitiä kun pitää olla kokoajan kääntämässä). Vatsalla ollessaan Lumi nostaa kädet ja jalat ilmaan ja heiluttelee niitä välillä. Olemme nauraneet kun tyttö näyttää ihan laskuvarjohyppääjältä!

Lumi haluaisi myös istua ihan kokoajan. Hän punkee itseään pystyyn joka paikassa, sylissä, autoistuimessa, välillä jopa lattialla maatessaan! Hän osaa jo vähän pitää itseään istuma-asennossa, mutta kyllä se on vielä niin huteraa ja heikkoa, ettei tyttöä voi todellakaan siinä pitää.

Lumi kiljuu, murisee, hymisee ja hihkuu. Hän juttelee paljon ja monipuolisesti, Lumilla on niin jännittäviä tarinoita kerrottavana!

Hän nauraa paljon! Niin ihanaa kun Lumi tykkää kun hassutellaan ja hän kikattaa oikein kovaan ääneen. Se on ihan parasta! Hän tykkää jos kaulaa/korvaa nuuskutetaan tai jos sinne päristään tai muristaan. Lumi rakastaa haroa hiuksia, isin ja äitin tukkaa on niin kiva hiplata!

Lumi vierastaa paljon. Kaikki ketä hän ei ole nähnyt yli viikkoon on hänelle kuin vieraita. Lumi ei tykkää jos vieraat ihmiset katsoo häntä päin ja puhuttelee, silloin hän alkaa itkemään. Onneksi vierastus ei kuitenkaan kestä kauaa ja äitin sylistä on hyvä vähän virnuilla vieraille ihmisille.

Sellainen on meidän rakas Lumi 5kk.


Seuraa blogiani instagramissa, facebookissa ja bloglovinissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan