PROJEKTI UNIPUPU

tiistai 6. kesäkuuta 2017


Meidän tyttö ei syö tuttia, ekat kaksi-kolme viikkoa se kelpasi ja sitten se on ollut ehdoton nou nou. Halusin kuitenkin saada tytölle jotenkin jonkinlaisen asian joka auttaisi häntä nukahtamaan ilman tissiä. Näin sai alkunsa projekti unipupu.

Ostin Lumille unipupun netistä, kun hän oli vajaa pari viikkoa vanha. Ihan alkuun en uskaltanut antaa pupua tytölle siinä pelossa, että hän nukkuessaan saattaisi tukehtua siihen. Pidin pupun mukana menossa kuitenkin imetyksen aikana. Joskus kolmen kuukauden paikkeilla otin itse pupun kainalooni ja aloin nukkumaan sen kanssa, että siihen tarttuisi hyvin äitin tuoksu. Nyt kun Lumi siirrettiin omaan sänkyyn nukkumaan, olen alkanut tarjota pupua unikaveriksi. Nätisti olen antanut sen Lumille hiplattavaksi aina kun aloitetaan illalla viimeinen imetys. Tyttö on kuitenkin ollut täysin erimieltä äitin kivasta unipupu ideasta. Ei kelpaa, kiitos vaan. Jaha, ei sitten tällä kertaa, jospa huomenna.
Tällä meiningillä mentiin kauan, tarjosin pupua Lumille joka ilta, mutta tyttöä ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Niinpä päädyin lopulta siihen tulokseen, että projekti unipupu on tuomittu epäonnistuneeksi. Kunnes törmäsin yhtenä päivänä kaupassa ihan liian söpöön riepupupuun ja minun oli pakko saada se Lumille. Kotona esittelin pupun innoissani tytölle ja kerroin, että se on Lumin oma pupu. Yllätykseni olikin suuri kun tyttö nappasi pupusta kiinni ja kiskoi sen kainaloonsa. Se oli ilmeisestikin rakkautta ensisilmäyksellä. Nähtävästi tämä pupu on parempi kuin entinen, se on pehmeämpi ja pörröisempi.

Projekti unipupu onnistui sittenkin! Toisinaan se vaan on pupusta kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan