VAUVA OMAAN SÄNKYYN

torstai 1. kesäkuuta 2017

7CA7537F-C51C-4508-A125-B810E820B2D5

Mitä kuuluu meidän vauva omaan sänkyyn- projektille? Kiitos kysymästä, ihan hyvää!
Alku kankeuksien ja nukutushuutamisen jälkeen, meidän likka on alkanut nukkua aika hienosti omassa sängyssään. Enää meillä ei huudeta kun alan nukuttaa tyttöä yöunille, vaan hän rauhoittuu hienosti rinnalle, syö masunsa täyteen ja nukahtaa siihen. Kun olen varma, että hän on nukahtanut kunnolla, siirrän hänet sylistäni omaan sänkyyn nukkumaan. Yleensä kun lasken hänet sänkyyn, hän havahtuu hereille, mutta jatkaa uniaan saman tien. Ja hän siis herää vaikka joka ilta, kun aloitan imetyksen, käärin hänet peittoon ja lasken hänet peiton kanssa sänkyyn.

Se miten monta kertaa yössä meillä herätään syömään on melko vaihtelevaa. Välillä herätään 6 kertaa, kun taas välillä vain kaksi. Yösyöttöjen aikana tyttö nukahtaa myös aina rinnalle, josta samaan tapaan nostan hänet omaan sänkyyn takaisin ja hän jatkaa kiltisti uniaan ilman mitään kitinöitä. Niinä öinä kun tyttö herää useamman kerran, otan hänet monesti aamuyöstä viereeni nukkumaan, koska en itse jaksa pysyä hereillä imetyksen ajan.

60BC73DF-74F2-4195-BD55-D15080E7C990

Omat fiilikset tästä on tällähetkellä tosi hyvät. Koskakohan aloitettaisiin mies takaisin makkariin-projekti, hän kun tosiaan nukkuu nyt vuorostaan olkkarin sohvalla. Vaikka kyllä tämä tilanne äitille kelpaa, nyt saan vallata koko sängyn ja nukkua siinä vaikka poikittain jos siltä tuntuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan