VAUVAKUTSUT YSTÄVÄLLE

keskiviikko 7. kesäkuuta 2017


Viime viikon sunnuntaina juhlittiin kaverini yllätysvauvakutsuja. Oltiin suunniteltu valmiiksi kaikki ohjelmat, ruuat ja herkut sekä lahjat Facebookissa. Kaverini ei tiennyt asiasta mitään ja yllätys olikin onnistunut etenkin, kun hän ei arvannut saavansa vauvakutsuja myös toisen lapsen kohdalla.
Tarjolla oli vaikka mitä herkkuja, itse olin tuonut vain karkkia ja itsetehdyt koristeet. Askartelin baby shower viirin ja vein sydämen muotoisia ilmapalloja. Ohjelmaksi oltiin keksitty klassikko -tunnista kaverit vauvakuvasta, mahan ympäryksen arvaaminen ja kakkavaipat-leikki, jossa siis sulatetaan eri suklaapatukoita vaippaan ja tulevan äidin pitää haistamalla ja maistamalla arvata suklaapatukka.
Meidän oli tarkoitus koota porukalla vaippakakku, joka olisi sisältänyt vaatteita, tuttipulloja, tutteja, leluja, tarvikkeita ja lahjakortteja, mutta suunnitelmat menivät puihin ja kaverini saikin paljon pikkulahjoja.

En tiedä onko kukaan muu tätä mieltä, mutta minusta tuntuu, että aika kuluu vauvakutsuilla aina super nopeasti. Ne on aina ohi ennen kuin on ehtinyt alkaakaan ja niin kävi tälläkin kertaa. Tuleva äiti oli oikein onnellinen yllätyksestään ja kiitteli kaikkia vielä jälkikäteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan