ÄITIAIVOT LIIKENTEESSÄ

torstai 13. heinäkuuta 2017


Meidän ihana pieni tytär täytti eilen puolivuotta! Minä tämmöisenä höpsähtäneenä äitinä olin tietenkin sitä mieltä, että hänhän tarvitsee lahjan. Olin jo aikaisemmin tilannut H&M:n nettikaupasta ihanat tennarit, mutta ikäväkseni todennut ne liian pieneksi Lumin jalkaan. Suuntasin siis Puuvillaan ja H&M:lle tsekkaamaan olisiko siellä samaisia tennareita yhtä kokoa isompana. Mulla kävi ihan satumainen tuuri, sillä kenkiä oli tasan yhdet ja juuri oikean kokoiset. Kassalla tuli huomattua vielä, että popot on juuri siirtyneet alennukseen! Niinpä kun palautin nettikaupasta täydellä hinnalla ostamani kengät liikkeeseen, mulla jäi vielä huimat 3€ käyttämättä ja valitsin sitten kylkiäiseksi ihanan melooni T-paidan jota vilautinkin jo tänä aamuna mun instagramissa. Voisi sanoa siis, että aika onnistunut kenkien vaihto reissu!

Siihen se onnistuminen sitten jäikin ja kuvioihin astui äitiaivot. Suuntasin nimittäin seuraavaksi Puuvillassa sijaitsevaan BR lelukauppaan. Menin ostamaan sieltä Lumille sitä lahjaa. Ikäväkseni huomasin, että siellä on aika vähän mitään noin pienelle. Nappasin kuitenkin mukaani pienen puisen kuvakirjan ja menin kassalle.
Kassalla minua palveli aivan ihana nuori nainen joka onneksi ymmärsi kaikki "törttöilyni". Alkuun hän kysyi, "Onko minulla heille kanta-asiakkuutta?" "Ei ole." "Tehdäänkö sellainen? Sitten lapsi saisi aina synttäreitten aikaan jonkun pienen lahjan kaupasta." "No tehdään vaan.". Ihan ensin meinasin siis unohtaa lapseni syntymäajan, onhan se nyt niin vaikea muistaa. Sain sen kuitenkin aika nopeasti ulos suustani, onneksi. Seuraavaksi unohdin ihan täysin yhtäkkiä meidän postinumeron! Ja sen jouduin oikein ääneen toteamaan "Voi kauhee, enhän mä muista meidän postinumeroa! Mä oon asunu samassa osotteessa kyllä jo kohta kaks vuotta." Onneksi sekin kuitenkin muistui mieleen. Lopuksi vielä kun siirryimme maksamiseen, ajattelin pelaavani varmanpäälle ja käyttäväni lähimaksua, mikä ei sitten tietenkään toiminut. Enkä minä sitten meinannut muistaa pankkikorttini tunnuslukua!
Naureskelinkin siinä myyjälle, että "Mulla on tänään kunnon äitiaivot", johon myyjä sitten lohdutti, että "Ei se mitään hänelläkin on tänään enolejuonutaamukahvia-aivot". Luojan kiitos selvisin autolle ja kotiin ilman mitään unohduksia, se se olisikin ollut kun olisin unohtanut Lumin kauppakeskukseen!

Mitäs törttöilyä teille on sattunut äitiaivojen kanssa?

Seuraa blogiani instagramissa, facebookissa ja bloglovinissa!

2 kommenttia:

 1. Thih hih, ihanan sympaattinen teksti! :D

  Mulla on nyt ne ruuhkavuosiaivot... työmatkalla joutuu tarkistamaan, onko rintsikat päällä tai housut jalassa. Pomo kysyy töissä, mites loma-aika, vastasin etten pidä lomaa (mitääh?? Saatiin onneksi sovittua, siis tietenkin pidän lakisääteiset lomat). Postinumeroa kotiin en muista, kenenkään perheenjäsenen puhelinnumeroa en muista. Mutsiaikana "lämmitin" ruuat jääkaapissa, vastasin kaukosäätimeen että haloo ja jätin ostokset kauppaan. Pentikin ostokset. Pentikin kassalle. Onneksi myyjä huuteli perään, että hei teiltähän jäi nämä... Voi näitä aivoja! Onneksi pikkuhiljaa helpottaa. Tai ainakin uskottelen itselleni niin ;)

  Ihanaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   No kerrankos (100 kertaa) sitä jotain vähän unohtaa! Onneksi ei jääneet ostokset sentään kauppaan. On se hyvä, että joku katsoo tälläisten ihmisten perään :D

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan