FRIDAY COFFEE WITH ME #33

lauantai 15. heinäkuuta 2017


Huomenta ja ihanaa lauantaita! Tänään on niin ihana sää, ainakin täällä Porissa. Tuntuu sille, että tästä tulee hyvä päivä. Tällä viikolla on tosin muinakin päivinä tuntunut sille, eikä se ole ehkä aina käynyt ihan toteen.

Alkuviikosta käytiin 6kk neuvolassa ja meidän piti pitää kahvikestit minun perheelleni, mutta mun ja Lumin sairastelusta johtuen jätettiin ne suosiolla väliin. Keskiviikkona Lumi sitten täytti sen puolivuotta ja sen päivän sekoilusta kerroinkin jo aikaisemmin tässä postauksessa. Eilen suunnattiin taas Lumin kanssa Puuvillaan ja jos joku näki minut siellä poukkoilemassa ja kurkkimassa hyllyjen alle, tässä tulee selitys toimintaani.

Laitoin Lumille jalkaan hänen uudet hienot tossunsa kun lähdimme kaupoille. Huomasin jo aikaisemmin Subwayssä, että Lumi saa potkaistua toisen kenkänsä pois jalastaan. Jo tuolloin ajattelin, että ehkä parempi pitää se kenkä sitten pois jalasta, ettei käy niin, että neiti jossain vaiheessa potkaisee sen pois, se tippuu lattialle, enkä huomaa asiaa. Kiertelimmekin pitkään niin, että Lumilla oli vain toinen kenkä jalassaan (Lumikista Tuhkimoksi). Jossain vaiheessa laitoin kuitenkin kengän takaisin ja sen jälkeen kävimme Clas Ohlsonilla ja Citymarketissa. Olimme juuri menossa hakemaan miehelleni ruokaa kun huomasin, että toinen kenkä puuttuu. Siitä sitten kiertelemään tismalleen samoja reittejä mitä kuljettiin sen jälkeen kun laitoin kengän takaisin Lumin jalkaan. Kiertelin ja kyykin katsellessani jos kenkä on hyppinyt jonkun hyllyn alle. Kyselin myyjiltä nolona, ovatko he nähneet tossua, tai onko joku kenties tuonut sen kassalle. Ei ollut.

Siinä meinasi jo äitillä tulla poru kun mietin, että nyt sitten hukkasin Lumin ensikengän. Viimeisenä kysyin Citymarketin itsepalvelukassan kassaneidiltä, olisiko hän nähnyt kenkää. Hänkään ei ollut, mutta ohjasi minut kysymään asiakaspalvelupisteestä. Sinne minä sitten nolona menin kyselemään lapseni tossun perään ja voi sitä onnea kun palvelupisteen nainen kaivoi tossun laatikosta esiin!
Onneksi tossu löytyi. Vahingosta viisastuneena en laittanut Lumille kenkiä jalkaan kun menimme myöhemmin samana päivänä kiertelemään jazzkadulle...

Seuraa blogiani instagramissa, facebookissa ja bloglovinissa!

2 kommenttia:

  1. Kuinka ollakaan meille kävi hyvin samankaltainen "tuhkimotarina" tässä kuluneella viikolla! Ruokakaupassa tuli yhtäkkiä ystävällinen mies vastaan Valtterin toinen villasukka kädessään. Oli kuulemma hetken jo kierrellyt etsimässä sukan omistajaa. Mä en ollut vielä huomannutkaan, että sukka oli potkittu pois jalasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! No mutta onneksi sukka löysi perille vaikka sen puuttumista ei oltu edes huomattu 😅

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan