FRIDAY COFFEE WITH ME #34

perjantai 28. heinäkuuta 2017


Meidän perhe vieraili viime viikolla itä-Suomessa, kun mentiin mun isän luokse mun pikkuveljen rippijuhliin. Oli todella hauska nähdä kaikkia isänpuolen sukulaisia joita en ollut nähnyt aikoihin, viimeksi joskus ihan pikkutyttönä. On myös ihan uskomatonta, että mun pikkuveljet on molemmat jo niin isoja, vanhempi pääsi tosiaan nyt ripille ja nuorempi pääsee ensivuonna. Lumi käyttäytyi juhlissa niin nätisti! On ihanaa kun kaikki juhlat sujuu Lumin kanssa aina niin mahdottoman hienosti, hän vain katselee ja ihmettelee vieraita kasvoja.

Pitkät automatkat sen sijaan ei sujuneet ihan niin hienosti. Menomatkalla mun isosisko, Lumin kummi istui takapenkillä Lumin kanssa, niin Lumi ei varmaan huomannut, että autossa matkustaminen ei ole mitään hänen lempipuuhaa. Kotimatkalla se sitten taas muistui mieleen ja kyllä oli äitillä ja isällä hermot tiukalla kun ei tyttö viihtynyt. Pysähdeltiin välillä huoltoasemille niin, että Lumi pääsi suoristamaan itseään, mutta ei siitä sitten enää ollut hyötyä, kun tyttö päätti ettei hän halua enää istua autossa omassa tuolissaan. Pysähdyttiin sitten taas jonkun huoltoaseman pihaan ja heijattiin Lumi uneen omassa istuimessaan ja sitten painettiin jalka suorana kotiin. Mun mielipide matkasta on, että olisi se voinut paremminkin mennä, mutta ei se nyt mikään katastrofi ollut. Kun taas mun mies on sitä mieltä, ettei matkusteta pitempää matkaa autolla Lumin kanssa enää koskaan. Lumin kiukuttelut kuitenkin usein unohtuu aika pian ja heti kun tuo mies vaan keksii haluta jonnekin minne on pidempi matka, me mennään varmasti.

Tultiin tuolta reissulta itseasiassa tämän viikon alkupuolella ja jäätiin mieheni vanhempien luokse missä ollaankin nyt sitten vietetty tämä loppuviikko. Ollaan oltu siis kunnon loisia, haha! No mutta, mikäpä olisikaan sen hienompaa kuin läheiset välit lapsen ja isovanhempien välillä.

Ihanaa viikonloppua, jospa se nyt vihdoin olisi lämmin ja aurinkoinen!


Seuraa blogiani instagramissafacebookissa ja bloglovinissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan