FRIDAY COFFEE WITH ME #35

perjantai 4. elokuuta 2017


Sateista perjantaita! Me tultiin vasta eilen iltapäivällä kotiin meidän reissulta, oltiin siis melkein kaksi viikkoa pois kotoa. Vähän pidempään mitä piti alkuperäisen suunnitelman mukaan. Meillä olikin mukavasti jäänyt banaanit mätänemään hedelmäkoriin ja jääkaappi oli pullollaan vanhettunutta ruokaa, hienosti hoidettu.

Oli kyllä silti ihanaa tulla kotiin. Välillä tämä oma koti pännii niin paljon ja haluaisi muuttaa jo heti huomenna uuteen asuntoon, mutta kun on ollut useamman päivän poissa ja tulee takaisin kotiin, näyttää se yllättäen aika kivalta. Kysyinkin mieheltäni eilen, että pystyykö hän arvaamaan mitkä ovat ensimmäiset sanani kun pääsemme kotiin? Yllättäen hän tiesi suustani tulevan lauseen olevan "Onpa ihanaa olla kotona".

Olimme niin kauan poissa, että kun tulimme sisälle, katseli Lumi silmät suurina ympärilleen ja ihmetteli kaikkea. Minusta tuntuu, että hän ei tainnut enää muistaa omaa kotiaan. Muistelen lukeneeni joskus jostakin, että puolivuotias lapsi muistaa kaksi viikkoa taaksepäin. Jos tuo pitää paikkansa, on mahdollista, ettei Lumi oikeasti muista tätä paikkaa. Huvittavaa.

Olen vielä tämän kuukauden lomalla ja sitten pitäisi palata takaisin kouluun. Tuosta sain idean, että nyt minulla olisi aikaa toteuttaa joitakin toivepostauksia. Jos sinulla siis on mielessä joku asia, mistä haluaisit minun tekevän postauksen jätä kommenttia tai laita vaikka sähköpostia.

Palaillaan ensiviikolla, ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan