MEILLÄ KOTONA - TÄMÄNHETKISET LEMPPARIT

keskiviikko 23. elokuuta 2017

Oon jo pitkään halunnut tehdä jotain kotipostausta, mutta jotenkin en vaan ole saanut mitään hyvää ideaa. Meillä on muutamakin projekti vähän kesken ja siksi esimerkiksi meidän koti postauksia ei ole näkynyt olkkarin ja makkarin esittelyn jälkeen. Puhuin myös jo raskausaikana siitä, että meidän makkariin on luvassa muutoksia ja niitä on tosiaan tullutkin, mutta muutosten viimeistely laahaa ja viipyilee. Hauska nähdä saanko viimeisteltyä tuota makkarin uutta sisustusta ennen kuin muutetaan tästä pois..
Mutta nyt asiaan. Mun tämänhetkiset lempparit meidän kodin sisustuksessa on;

Tämä Luhdan kori! Meidän asunto on tosiaan aika pieni ja täällä on todella vähän säilytystilaa. Lumin leluja ei tahdo saada oikein mihinkään järkevästi ja siksi ollaan päädytty tällaiseen lelukori systeemiin olkkarin nurkassa. Pitkään lelukorin virkaa toimitti H&M:n kultalankakori, mutta viime viikolla ostettiin tämä kyseinen kori leluja varten. Ihanaa kun kaikki lelut mahtuu nyt hyvin koppaan eikä tursua yli!


Lumin nimikirjainjuliste. Kun näin ensimmäistä kertaa tällaisen nimikirjainjulisteen olin vielä raskaana, mutta jo tuolloin päätin, että minun on saatava tuollainen lapsestani. Niinpä kun olimme päättäneet tyttäremme nimen tein tilauksen Annika Välimäelle ja pian juliste kolahtikin jo postiluukusta sisään. Emme olleet tuolloin vielä julkistaneet tyttäremme nimeä ja minua vähän harmitti kun en voinut laittaa julistetta heti esille, se oli niin hieno!


Mieheni ampuman majavan pääkallo. Pidän tästä erityisesti koska se on mielettömän upea sisustuksessa ja täysin uniikki! Kellään muulla ei voi olla tällaista samanlaista, tai toki jonkun kotoa voi löytyä majavan pääkallo, mutta ei juuri tällaista. Ja enpä kyllä ole koskaan kenenkään luona törmännyt majavan pääkalloon, oletko sinä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan