NEUVOLAKUULUMISET #5

maanantai 7. elokuuta 2017


Viime neuvola olikin puolivuotisneuvola. Arvelin, että se olisi voinut olla jotenkin erilainen, mutta väärässä olin. Taas kyseltiin kuulumiset, miten on mennyt, onko tyttö nukkunut hyvin, miten kiinteät menee, onko ollut mitään ihmeellistä? Ja taas pääsin kehumaan meidän Lumia, koska meillähän menee vallan mainiosti. Tyttön kanssa on niin helppoa, hän viihtyy hyvin hetkiä yksin, hän nukkuu yönsä hienosti yleensä vain parilla heräämisellä, kiinteät maistuu erinomaisesti kaikki yhtä hyvin ja eipä meillä mitään sen kummempaa, paitsi se enterorokko.

Meiltä kyseltiin myös Lumin istumisesta ja kun sanoin, että hän haluaisi koko ajan vain istua ja istuu hyvin tuettuna, saatiin lupa pitää tyttöä syöttötuolissa ruokailujen ajan. Emme tosin ole ihan täysin noudattaneet tätä, vaan pidämme Lumia yleensä päivässä yhden tai kahden ruokailun ajan syöttiksessä.

Pituus, paino ja päänympärys tsekattiin tietenkin myös ja kyllä tyttö hyvin kasvaa. Pituutta oli tullut nyt vähän enemmän, joten painokäyrään tuli pieni notkahdus mutta neukkutäti sanoi, että kyllä painoakin on ihan riittävästi tullut.


Kun kotona avasin neuvolakortin katsoakseni, että mitenkäs paljon sitä painoa ja pituutta nyt olikaan tullut huomasin, että neuvolatäti oli unohtanut kirjoittaa ne meidän neuvolakorttiin! No, jospa saataisiin ne sinne sitten seuraavalla kerralla. Se kerta onkin sitten ryhmäneuvola!

Seuraa blogiani instagramissafacebookissa ja bloglovinissa!

2 kommenttia:

 1. Minkälainen on ryhmäneuvola? Tai ehkä kerrot siitä sitten kun olette siellä käyneet :) Kiinnostaa vain kovasti, kun meillä ei täällä Etelä-Pohjanmaalla ainakaan tietääkseni sellaisia ole. Onko teilläkin seuraava neuvola kumminkin vasta 8kk ikäisenä? Itseä harmittaa kun jää 7kk mittaukset ja punnitus välistä, vaikka harveneehan ne käynnit tästä pikkuhiljaa kumminkin kun ikää tulee.

  Edellisessä postauksessa laitoit että saa esittää toivepostauksia. Niin kirjoittaisitko Lumin ruokailuista tarkemmin. Kuinka Lumi syö, sormiruokailetteko vai onko ns "sekasyöjä", kuinka monta kertaa päivässä ja paljonko kerralla annatte ruokaa? Entä kuinka usein annatte uutta makua ja onko Lumilla jo joku ruoka mistä erityisesti pitää :)
  Itsellä kun on samanikäinen tyttö ja ruokajutut kovasti mietityttää, niistä on niin monenlaisia eri mielipiteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelen tuosta neuvolasta lisää myöhemmin ja selitän siinä sitten juurikin siitä millainen on ryhmäneuvola ja mitä siellä tehtiin :) Mutta meillä siis oli nyt poikkeuksellisesti se juurikin 7kk neuvola, kun heinäkuussa ei ryhmäneuvolaa järjestetty, muuten ei meilläkään olisi noita 7kk mittoja saanut.

   Pistetääs työnalle sitten Lumin ruokailu postaus! ;)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan