ELLA'S KITCHEN UUTUUS HERKUT

maanantai 11. syyskuuta 2017


Pääsimme Lumin kanssa osallistumaan Kaksplussan ja Ella's Kitchenin testiryhmään. Saatiin Ella's Kitcheniltä testattavaksi heidän uutuus hedelmäsose makujaan, jotka ovat banaani-kookos, mango-päärynä-papaija ja mustikka-omena-banaani.

Tykkään ihan hirveästi siitä, miltä Ella's Kitchenin pakkaukset näyttää! Ne on aina ihanan pirteän värisiä ja jotenkin niin söpön lapsekkaita. Meillä tykätään myös ehdottomasti enemmän käyttää tämän pussimallisia sosepakkauksia verrattuna siihen "perinteiseen" sosepurkkiin. Pussin saa niin helposti napattua reissuun mukaan, eikä tarvitse muistaa lusikkaa.


Meidän perheessä peukutetaan Ella's Kitchenin puolesta tietysti maun vuoksi, mutta myös sen takia koska tuotteisiin ei ole lisätty suolaa tai sokeria, ei lisäaineita tai vettä ja kaikki raaka-aineet ovat luomua! Näitten testattavien pussejen tähden, lähdimme vertailemaan muita soseita Ella's Kitcheniin ja huomasimme, että tosiaan moneen muuhun on lisätty esim. vettä, hapettumisenestoaineita ja joihinkin jopa sokeria.

Meidän tyttöhän tunnetusti tykkää kaikesta, ainoastaan yhden ainoan soseen kohdalla hän on sanonut "Kiitos mutta ei kiitos" ja se oli joku omituinen vihersmoothie missä oli mukana myös minttua. Pystyin siis jo ennen näitten soseitten maistelua arvaamaan, että Lumi tykkää niistä kyllä, ja niinhän siinä kävi. Meillä ehdottomaksi suosikiksi nousi "yllättäen" se sose missä oli päärynää (päärynä on Lumin mielestä ihan parasta!), hyvänä kakkosena tuli banaani-kookos ja vähiten omnomnomnom-ääniä sai aikaan mustikka-omena-banaani, mikä olisi taas varmaan ollut äitin lemppari.. Kaikkien soseitten kohdalla lopputulema oli kuitenkin sama - jatkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan