EROON RIPSIPIDENNYKSISTÄ

torstai 14. syyskuuta 2017

Käytin monta vuotta ripsipidennyksiä ja luovuin niistä hiljakkoin. Pidennykset helpottivat elämää paljon ja omasta mielestäni "kaunistivat" minua. Yritin muutaman kerran luopua niistä aikaisemminkin, mutta päädyin aina viikon-parin päästä ottamaan ne takaisin. Voisi jopa sanoa, että olin jossakin määrin riippuvainen ripsipidennyksistä. Jos ne kerran oli niin helpot ja "kaunisti" minua, miksi halusin ne pois?

Painavin syy vaakakupissa oli varmaankin Lumi. Tämä voi kuulostaa jonkun korvaan hassulta, mutta haluan kasvattaa Lumin niin, että hän arvostaa luonnollista kauneutta ja millaista esimerkkiä näytän itse jos minulla on tekoripset? Siispä halusin luopua niistä, jotta olisin luonnollisempi.

Toinen iso syy on se, että ripset näyttivät hyvältä viikon tai kaksi ja sitten niissä oli jo isoja rakoja ja ne olisivat kaivanneet huoltoa. On se sitten hienoa olla pari viikkoa vielä semmoisilla ripsillä mitkä näyttävät enemmänkin kamalalta kuin hienolta.Miten sitten onnistuin tällä kertaa luopumaan tästä turhamaisuudesta?
Valmistauduin parin viikon ajan siihen, että omat ripset ovat huonossa kunnossa ripsipidennysten poiston jälkeen.
Söin ennen pidennysten poistoa biotiinia, joka siis tukee kynsien ja hiusten sekä muitten karvojen kasvua, eli myös ripsien.
Laitoin joka ilta ripsiini runsaasti risiiniöljyä ja annoin olla yön yli. Risiiniöljy toimii ripsille vähän niin kuin hoitoaineena ja joittenkin uskomusten mukaan, jopa pidentää ja tuuheuttaa ripsiä.
Tein taustatutkimusta ripsiväreistä. Tiesin entuudestaan mitkä ovat omat ongelmani ripsivärin kanssa. Minulla ripsiväri tahtoo sotkeutua ylä- ja alaluomelle ja varista päivän mittaan. Niinpä tutkin mikä ripsiväri toimisi minulle ja päädyin Sensai 38:iin.

Nyt omat ripset tuntuu kivalle ja on ihanaa kun niitä ei tarvitse huoltaa mitenkään ja ne näyttää aina yhtä hyvälle. Olen todella tyytyväinen päätökseeni ja uskoisin pysyväni siinä. Kauan eläköön luonnollinen kauneus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan