FRIDAY COFFEE WITH ME #37

perjantai 1. syyskuuta 2017


Moi! Terveisiä sängyn pohjalta! Mun piti olla tällä viikolla paljon aktiivisempi tämän blogin suhteen, mutta tämä flunssa mikä mulla ja Lumilla on molemmilla vie musta niin mehut, ettei vaan ole pystynyt. Tämä koko viikko on siis mennyt enemmän tai vähemmän flunssassa. Eka koulupäiväkin jäi sujuvasti tosiaan välistä ja eipä ole kauheasti tullut annettua ajatusta tuolle kouluhommalle nyt.

Päällimmäisenä nyt on mielessä väsymys. Harvoin harmittaa olla äiti, enkä voi kyllä nytkään sanoa että se harmittaisi, mutta ei todellakaan haittaisi jos saisi nukkua ja levätä silloin kun on kipeä. Nyt joku siellä varmasti jo miettii, että miksi ei Lumin isä osallistu yöhön. No koska Lumin isä käy töissä ja siellä on pakko olla skarppina, niin en todellakaan viitsi laittaa toista valvomaan ja menemään sitten vielä töihin.
Meillähän siis nukutaan nykyään muutenkin tosi huonosti ja siihen vielä päälle tämä flunssa ja kova nenäntukkoisuus niin soppa on valmis. Ollaan nyt parina yönä oltu hereillä joskus 5-6 välillä kun ei Lumi vain nuku. Onneksi kaikki tällainen on ohi menevää..

Tänäänhän on muuten syyskuun eka päivä. Kesä on siis ihan oikeasti ohi, vaikka eipä tänä vuonna tainnut kesää oikein ollakaan. Ihan mukavaa silti että syksy tuli ja siis miettikää, jouluun on enää 4 kuukautta! No ehkä ei pitäisi vielä sitä miettiä.
Nyt kaivaudun takaisin peiton alle lepäämään.

Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan