FRIDAY COFFEE WITH ME #38

perjantai 8. syyskuuta 2017


Perjantai ja sateinen syyskuu. Tällä viikolla meidän piti taas mennä kouluun, vaan eipä menty, nuhaneniä kun ollaan edelleen. Koulu tuli silti luokseni tänne kotiin, kun mun parit kaverit kävivät kahvilla ja pistivät mut kartalle siitä mitä juttuja pitää tehdä. Olen ollut niinkin ahkera, etten ole vielä aloittanut yhtäkään. Mut hei, plussaa mulle siitä, että kävin sentään ilmottautumassa kaikille syksyn kursseille! Jotenkin ei vaan tuo koulu nappaa nyt yhtään...

Tänään on luvassa "treffi-ilta" ensimmäistä kertaa Lumin syntymän jälkeen. Lähdetään katsomaan Mikael Gabrielia ja Lumin mummu, pappa ja täti tulee katsomaan häntä. Jännittää kyllä jättää toiselle tuohon aikaan kun tyttö menee nukkumaan, etenkin kun tuo nukkumaanmeno on ollut vähän haasteellisempaa.. Mutta kai ne pärjää.

Viikonloppu menee varmaan melko rennoissa merkeissä, kunhan paranneellaan tosiaan vieläkin tätä flunssaa. Ensiviikolla olisikin sitten kiva olla terve ja skarppina tekemässä kaikkia koulujuttuja ja tähän blogiin liittyviä suunnitelmia.

Nyt kun Lumi vielä nukkuu päikkyjä otan työn alle tämän uuden Ikean kuvaston ja kupin teetä. Ihanaa viikonloppua just sulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan