FRIDAY COFFEE WITH ME #39

perjantai 15. syyskuuta 2017


Tällä viikolla selviydyin vihdoin ja viimein sinne kouluun! Jee, hyvä minä! Nyt kun alan olla kartalla näistä koulujutuista (kiitos ihanan ystäväni Emilian) tuntuu sille, että tästä voi selvitä. Tuntuu myöskin sille, etten osaa yhtään mitään, kaikki koulujutut mitä nyt pitäisi tehdä on täyttä hepreaa. Tähän voi tietysti vaikuttaa myös huono perehtyminen asioihin.. Heh..Uskoisin kuitenkin, että kunhan saan taas hyvän flown päälle, alan ymmärtää juttuja ja tekstiä alkaa tulla kuin huomaamatta. Jostakin täytyisi tietysti ensin kaivaa se kadonnut motivaatio mikä juoksee kauhuissaan pakoon kun puhutaan sosiaalioikeudesta ja moniammatillisesta yhteistyöstä.

Meillä on menty nyt neljä yötä ilman imetystä ja voisi sanoa, että homma alkaa sujua. Lumi heräilee kyllä edelleen öisin, välillä kerran välillä neljä kertaa, mutta ei vaadi enää saada maitoa. Hän kaipaa kuitenkin selvästi läheisyyttä ja tahtoo herättyään syliin. Siinä me sitten istuskellaan keskellä yötä sängynreunalla ja pomputellaan hetki. Lasken Lumin aina hereillä takaisin omaan sänkyynsä nukkumaan ja sinne hän yleensä rauhoittuu ja nukahtaa. Vielä kun saisi jotenkin tämän heräilyongelman ratkaistua, niin voisi alkaa olla aika buenot yöt.

Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu siivoaminen, rentoilu ja lakien ynnä muitten koulujuttujen pänttääminen. Tämä oli jotenkin kiva viikko! Millanen viikko teillä on ollut?

Ihanaa viikonloppua murut!

p.s. Kerrankin voitin jostakin arvonnasta ja vieläpä jotakin noin ihanaa kuin nuo kuvan lakanat!

2 kommenttia:

  1. Meillä jäi melkein itsestään yösyönnit pois, noin 10kk iässä oli enää yksi imetys neljältä tai kuudelta, ja 11kk ikään mennessä sekin jäi pois ja nykyään reilu vuosikas nukkuu terveenä ollessaan iltayhdeksästä aamukasiin heräilemättä. Mutta vaikka syönnit rajottu pikkuhiljaa pois, niin silti melko kauan heräiltiin lisäksi se pari kolme kertaa itkeskelemään, jolloin otin kans syliin tai joskus riitti pelkkä silittely. Nyt jälkikäteen aattelen et kyseessä oli vain eroahdistusta, nekin heräilyt väheni ja loppui itsestään vuoden ikään mennessä. Kannattaa katella rauhassa pari kuukautta, miten ne yöt lähtee kehittymään, hyvä neuvo oli ainakin mulle että vierota maidosta, älä äidistä. Eli antaa läheisyyttä, kun vauva tarvitsee, jossain vaiheessa kyllä oppii että maitoa ei tipu eikä se äitikään mihinkään yön aikana katoa niin ei tarvi herätä varmistamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä kommentista! Teillä onkin mennyt hienosti tuo yösyötön pois jääminen. Meillä se on tosiaan nyt ottanut vähän takapakkia, mutta eiköhän se lähde tästä taas sujumaan. Ihana ohje tuo vierota maidosta älä äidistä <3

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan