FRIDAY COFFEE WITH ME #40

maanantai 25. syyskuuta 2017


Hei, nyt ei kyllä ole perjantai, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä?

Viime viikolla olen käynyt melkein joka päivä koulussa, ainakin tehnyt koulujuttuja joka päivä. Se on ehdottomasti vaikuttanut vähän viime viikon postaustahtiin ja ajattelinkin vahingosta viisastuneena alkaa kirjoittaa ja kuvata postauksia valmiiksi jo viikonloppuna. Tosin tänä viikonloppuna en ole ehtinyt, tultiin nimittäin tänne Lumin muppalaan.

Viime viikko ei kyllä kokonaisuudessaan ole ollut meidän viikko. Tuntuu, että kakkki mikä voi mennä pieleen on mennyt. Ensinnäkin tuo kova kiire koulun kanssa niin, ettei ehdi postaamaan. Toiseksi Lumilla on taas flunssa ja yöt olleet todella huonoja, minkä myötä otin hänet viereeni nukkumaan ja otinn yötissit taas käyttöön. Kolmanneksi mun henkilökohtaisessa elämässä on ollut melkoista myllerrystä koko viime viikko ja olen siitä aivan poikki. Neljänneksi ja kaiken huipuksi meidän auto varastettiin. Kuka oikeasti varastaa toisen auton?!

Olen kyllä jotenkin niin poikki koko viime viikosta ja todellakin valmis aloittamaan seuraavan viikon puhtaalta pöydältä. Tällä viikolla aijon tehdä asioita eritavalla, esimerkiksi aikatauluttaa koko viikon ja pysyä siinä aikataulussa.. Tuntuu jo nyt sille, että tämä viikko on parempi. Aamulla oli ihan mielettömän upea auringon nousu ja kaunis aamukaste, huhhuh miten upea luonto onkaan nyt syksyllä.

Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan