FRIDAY COFFEE WITH ME #41

perjantai 29. syyskuuta 2017


Taas olis yks viikko pulkassa. Miten tuntuu, että nyt kun on syksy, viikot vaan lipuu ohi huomaamatta. Mulla on kyllä nykyään niin hullumaisen kiireistä, etten tajua miten ehdin muka hoitaa kaiken mitä pitäisi ja saada pidettyä kaikki langat käsissä. Hirvittää, että tää koko homma leviää vielä ihan täysin ja mulle tulee joku burnoutti tai jotain..

Tällä viikolla mulla ei ollut kuin yhtenä päivänä oikeasti koulua. Käytiin siis Lumin kanssa eilen istumassa ruotsintunnilla (jossa sielläkin paahdetaan niin lujaa eteenpäin, että tuntuu sille, ettei mitään jää päähän). Mutta vaikka meidän ei niin paljoa tarvitsekaan fyysisesti istua koulussa, niin kouluhommia kyllä riittää, enkä oikein tiedä mihin väliin sovittaisin ne kaikki.. Jos teitä muuten kiinnostaa kuulla enemmän mun opiskeluista ja siitä miten sovitan tämän vauva-asian niitten kanssa yhteen, niin laittakaas kommenttia tulemaan.

Olen nähnyt myös paljon enemmän ystäviäni tällä viikolla ja todennut, että bloggaus on kyllä varmaan aika paljon yksinäisten ihmisten harrastus. Tai siis, mulla oli ja on paljon paremmin aikaa blogata, jos en nää mun kavereita kuin ehkä kerran viikossa.. Tai sitten kaikki muut bloggaajat osaavat vaan aikatauluttaa elämäänsä huomattavasti paremmin kuin minä, haha.

Nyt viikonloppuna haluaisin vain olla kotona. Haluaisin olla tekemättä yhtään mitään, kaipaan vähän sellaista huolettomuutta ja sitä, että on vain aikaa olla. Se tosin ei tule onnistumaan, koska koulutehtävät ja blogipostaukset ja kodin hoitaminen odottaa. Toisaalta on kyllä ihanaa, kun on paljon enemmän taas sisältöä elämässä ja jotenkin tuntuu sille, että on enemmän elossa. No mutta siis, summa summarum, äitiysloma on virallisesti loppunut ja kiireinen elämä tullut tilalle.

Hyvää viikonloppua muruset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan