LUMI 8KK

keskiviikko 27. syyskuuta 2017


Lumi 8kk osaa ryömiä ja tutkiikin kotiaan tai muita paikkoja mielellään. Jos hän huomaa lattialla jotakin oikein mielenkiintoista, hän laittaa turbovaihteen päälle ja ryömii todella lujaa! Lumin ryömimistyyli on hauska, hän vetää itseään vasemmalla kädellä ja työntää oikealla jalalla.

Lumi treenaa konttaamista huonolla menestyksellä. Pitkään on jo menty konttausasentoon ja jalat kyllä liikkuisi, mutta Lumi ei ole vielä hokannut miten ne kädet saisi liikkumaan.. Hauska nähdä oppiiko Lumi koskaan konttaamaan vai skippaako hän kokonaan sen vaiheen ja lähtee vain kävelemään sitten joskus.

Lumi koittaa kovin nousta tukea vasten seisomaan. Yleensä hän onnistuu siinä parhaiten esimerkiksi sängyllä äitiä vasten. Harvemmin Lumi missään muualla koittaakaan nousta seisomaan kuin jonkun ihmisen vieressä ja sitä vasten.

Lumi osaa taputtaa käsiään yhteen. Monesti hän alkaa taputtaa kun laulaa, tai kun hän on väsynyt. Huvittavinta on kun Lumi alkaa taputtaa silloin kun häntä harmittaa oikein kovasti ja hän itkee samalla.

Lumi osaa istua. Hän istuu jo tukevasti ja osaa ottaa kiinni jos kaatuu sivulle. Taaksepäin horjahtessaan hän kyllä kaatua kupsahtaa edelleen.

Lumilla on kaksi hammasta. Molemmat hampaat löytyy alhaalta edestä ja ovat tulleet melko kivuttomasti aina yön aikana läpi. Molempien hampaitten kohdalla ollaan olty yötä Lumin muppalassa ja mä olenkin jo vitsaillut, että Lumi tekee hampaita vaan siellä.

Lumin ääntely on monipuolistunut ja hän sanoo selkeitä tavuja. Nykyään kulutetaan paljon tavuja to, pu, pa ja sanotaan paljon tssh.

Lumi tietää mikä on lamppu, kukka, taulu, pupu ja isi. Kun häneltä kysyy "Missä lamppu?" Lumi katsoo aina lamppua.

Sellainen on meidän Lumi 8kk, iso tyttö jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan