NEUVOLAKUULUMISIA #7

tiistai 12. syyskuuta 2017


Nyt on 8kk lääkärineuvolassa käyty. Siitä käynnistä ei kyllä kummoinen fiilis jäänyt, meidän aika oli 10.30 ja jo 10.45 oltiin poistuttu huoneesta. Koko lääkärikäynti kesti siis vain 15 minuttia! Ei meillä ole ikinä pitkiä aikoja mennyt neuvolassa, mutta tämä kerta oli jotenkin kaiken huippu. Toisaalta taas, mitäpä siellä aikaansa kuluttamaan, meillä on kaikki hyvin ja ei kai sen toteaminen nyt kauaa kestä.

Alkuun lääkäri kyseli miten me ollaan jaksettu ja miten meillä on mennyt. Hyvinhän meillä on mennyt, eikä mitään ongelmia, mitä nyt oli tuo flunssa. Nukkuminenkin oli parantunut jo pariksi yöksi, siitä mitä lähiaikoina oli ollut (tosin Lumi korjasi tilanteen heti seuraavana yönä ja heräsi taas viisi kertaa). Lääkäri tutki Lumin, kuunteli sydäntä ja keuhkoja, tarkasti silmät. Sitten otettiin mitat ja todettiin, että hyvin kasvaa.

"Onko jotain kysyttävää?" "No, ei varmaan.." "Selvä, hyvää syksyn jatkoa." "Kiitos." Poistuimme huoneesta. Että semmonen lääkärineuvola sitten. Seuraava neuvola onkin sitten vasta 10kk, nyt meillä tulee ekaa kertaa kahden kuukauden väli neuvolakäynteihin. Mun mielestä niitä voisi olla kyllä vuoden ikään asti kuukauden välein ja vasta sitten harventaa. Tosin kun miettii mun opiskeluja, niin tietysti mitä harvemmin neuvolassa tarvitsee käydä, sen parempi.

4 kommenttia:

 1. Hyvähän se on, että kaikki on hyvin, niin ei tarvitse neuvolassa ravata :) Kun sinne kuitenkin aikoja saa, jos on jotain huolia. Me ollaan esikoisen kanssa käyty neuvolassa muutenkin harvennetusti, koska käynnit on olleet juurikin tuollaisia nopeita pyrähdyksiä, niin jo vauvavuonnakin oli pitemmät välit käynneissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, teillä on ollut tuollainen ratkaisu! Varmaan kyllä kiva sekin, jokaisella vanhemmalla kun on eri se sopiva määrä käydä neuvolassa. Toiset kävisi vaikka joka viikko ja toiset taas kerran puolessa vuodessa :D

   Poista
 2. VOi miten valloittava hän onkaan! Tähän monta sydäntä! <3

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan