FRIDAY COFFEE WITH ME #42

sunnuntai 8. lokakuuta 2017


Pitäis varmaan vaihtaa tämän postaussarjan nimeksi sunday coffee with me, vai mitä?

Tämä viikko meni nopeasti ohi, eikä siitä tunnu olevan mitään erikoista sanottavaa. Koulua mulla ei ollut kuin ehkä yksi, vai kaksi kertaa ja parit tehtävät piti palauttaa (selvisin niistä yllättävän kivuttomasti). Onneksi sitä ei tosiaan tuon enempää ollut, tämä viikko kun on sisältänyt paljon unettomia öitä, kun ollaan vierotettu Lumia yömaidosta. Tämän viikonlopun perusteella tosin tuntuu sille, että aletaan ehkä olla voitonpuolella tässä yömaitotaistelussa.

Pääsin myös tällä viikolla kuvaamaan ystäväni lasta ja meidän Lumin tätiä. Että mä nautin kuvaamisesta ja kuvien muokkaamisesta, olis niin mielettömän upeeta saada tehdä sitä ehkäpä jopa ammatikseen joku päivä. Se tosin taitaa olla haave vain.

Me, äiti ja isi otettiin pieni irtiotto arjesta eilen. Lähdettiin käymään Ikaalisten kylpylässä ja jätettiin Lumi hoitoon muppalaan. Todettiin, että tämä oli vasta toinen(!) kerta Lumin syntymän jälkeen, kun käydään jossain kaksin. Se tuli siis ehdottomasti tarpeeseen. Ollaan myös suunniteltu, että käytäisiin joulukuussa ihan yön ylikin jossain ilman Lumia, varmaankin Flamingossa..

Mites teillä on tämä viikko mennyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan