FRIDAY COFFEE WITH ME #44

perjantai 20. lokakuuta 2017


Tämä kuva on otettu jo joskus toukokuussa, se ei vaan ikinä ole päässyt mihinkään. Nyt sille tulikin sopivasti käyttöä, kun mun kamera päätti tänään lakata toimimasta. Onneksi siinä kamerassa on vielä takuuta, joten sen voi viedä sinne.

Täällä mä istuskelen hiljaisessa asunnossa kynttilänvalossa. Ihanaa, kun Lumi nukkuu ja mun mieheni ei ole kotona. Niin siistiä, kun on aivan hiljaista.

Tämä viikko. Jotenkin tuntuu sille, ettei mulla ole mitään muistikuvaa siitä, mitä tällä viikolla on tapahtunut. Muistan kun mietin alkuviikosta, että tämä pitää sitten muistaa mainita siinä perjantain postauksessa. No, nyt mulla ei ole pienintäkään ajatusta mikä se asia oli.. En voi pistää tätä yllättävää muistin heikkenemistä edes väsymyksen piikkiin, meillä kun nukutaan nykyään tosi hyvin (kop, kop).

Viikosta on jäänyt mieleen vain se, että taidettiin me aika paljon käydä kaikkialla ja nähdä ystäviä. Yhtenä päivänä käytiin Heikkosen ja Ruususen kanssa salaatilla ja shoppailemassa, toisena päivänä taas mun koulukavereitten kanssa lounaalla ja kahvilla. Ja tänään perjantaina ajeltiin Raumalle brunssille mamien kanssa. Eikä tämä tahti tästä ainakaan hidastu, huomenna on nimittäin tarkoitus ajella Ikaalisiin Lumin mummon luokse.

Ensi viikolla mulla on koulusta "syysloma", eli itsenäisen opiskelun viikko. Joudun kyllä silti menemään ainakin yhtenä päivänä koululle tekemään ryhmätyötä ja veikkaanpa, että käydään Empun kanssa joku päivä syömässä koululla myös.

Pieni muistutus vielä tähän loppuun. Vielä on huominen ja sunnuntai aikaa osallistua tähän Sohvilan arvontaan, eli jos et ole vielä osallistunut niin nyt kannattaa käydä osallistumassa. Ja vaikka sulla ei lapsia itsellä tai lähipiirissä olisikaan, niin voiton osuessa kohdalle voit tilata vaikka itsellesi ihanan rusettipannan!

Ihanaa viikonloppua murut ja kiitos kaikista ihan mielettömän ihanista kommenteista ja tsempeistä mitä oon saanu teiltä tässä lähiaikoina <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan