GIRL WITH THE STRIPES ON TULLUT TIENSÄ PÄÄHÄN

maanantai 9. lokakuuta 2017


Kaikelle on aikansa, kaikki loppuu aikanaan ja mitä kaikkia näitä nyt on. Olen pitkän pohdinnan jälkeen tullut siihen tulokseen, ettei Girl with the stripes tunnu enää omalta. On siis hyvästien aika.

Hyvästeissä on silti aina jotain hyvääkin, monesti se on uuden alku ja niin myös tällä kertaa. Vaikka Girl with the stripes jää historiaan, minun blogini ei suinkaan tee niin! Olen vain päätynyt siihen ratkaisuun, ettei blogin nimi sovi sille enää. Girl with the stripes ei kuvaa blogiani tai kerro muutenkaan siitä, millainen se on. En myöskään koskaan aijo kirjoittaa blogiani kahdella kielellä, joten mielestäni on hassua, että sen nimi on englanniksi.

Uudelta nimeltä toivoin paljon ja mietinkin sitä pääni puhki. Oli todella vaikeaa keksiä nimi, joka tuntuisi hyvältä ja jota ei olisi jo olemassa. Halusin jonkun nimen, joka kertoisi siitä, millainen blogini on. Halusin nimen josta tulee kotoinen olo. Kotiportailla.

Tiedättekö sen tunteen, kun tulette pitkän työpäivän tai lomareissun jälkeen kotiin? Ette malta odottaa, että pääsette näkemään rakkaat kotona ja sen ihanan kotisohvan! Jo omaan pihaan kurvaaminen tuntuu hyvältä, ihanaa olla ihan pian kotona. Sitten kapuat kotiportaita ovelle ja seisoessasi yhä portailla, avaat oven. Koti. Perhe. Minun täydellinen arkeni.
Sen fiiliksen haluan välittyvän teille. Tämä blogi kertoo minun arjestani. Minun täydellisestä ihanasta arjestani, jossa pyörii rakas mieheni ja meidän maailman keksipiste, Lumi.

Blogin osoite pysyy vielä jonkin aikaa samana niin, että kaikki te lukijat pysyisitte mukana tässä muutoskuviossa. Osoite tulee kuitenkin vaihtumaan parin viikon jälkeen ja jatkossa blogi löytyy siis osoitteesta kotiportailla.blogspot.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan