PERJANTAIN KAHVI #46

lauantai 25. marraskuuta 2017


Moikka! Ette uskokaan, miten paljon minua harmittaa, kun ei vain ole aikaa kirjoittaa. Minä niin kovasti haluaisin kirjoittaa ja julkaista postauksia joka päivä, mutta nyt täytyy ikävä kyllä hoitaa koulujuttuja, joitten kanssa vauhti tuntuu vaan vieläkin kiihtyvän. Joululomaa odotellessa..

Tällä viikolla olen ollut melko tehokas. Kaiken muun suhteen paitsi sen, minkä kanssa olisi pitänyt. Olen huomannut, että turvakaukalo on jo hetki sitten jäänyt auttamatta pieneksi Lumille. Niinpä kyttäilin black friday tarjouksia ja tilasin jo alkuviikosta Jollyroomin sivuilta Cybex Sirona M2 turvaistuimen. Jos jollakin on kokemuksia tästä istuimesta, niin heittäkääs mielipiteitänne kommenttikenttään!
Otin myös kuvat joulukortteihin (mikä olikin melko mielenkiintoinen ja haastava projekti!) ja tilasin kortitkin jo! Tästä olen erityisen ylpeä, minulla kun on tapana jättää tällaiset asiat aina viime tippaan.

Käytiin Lumin kanssa 10kk neuvolassakin ja siitä teen taas erillisen postauksen, minkä voisin julkaista vaikkapa ensi viikolla. Lupaan myös kirjoitella siitä, millainen on meidän Lumi 10kk. Luonnoksissa odottelee muuten jo muutama jouluun liittyvä postaus, mutta ne julkaisen vasta joulukuussa, joka alkaakin jo ensi viikolla. Ihanaa!

Olen onnistunut ottamaan joulun vastaan tänä vuonna melko hillitysti. Meillä ei ole vielä lähes mitään joulukoristeita, en ole tehnyt kertaakaan pipareita ja joulutorttujakin vain kerran! Tänään taidan kuitenkin hipsiä alas häkkivarastoon ja kaivaa joulukoristeet esiin..

Ihanaa viikonloppua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan